Oana Roman ia în calcul să se mute din țară după divorțul de Marius Elisei: "Cred în iubire!"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman ar vrea să înceapă o viață nouă, departe de România, după divorțul de Marius Elisei și le-a mărturisit fanilor că încă mai crede în iubire. În schimb, Oana nu mai este convinsă că se va mai căsători vreodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a acceptat faptul că nu mai este nicio șansă de împăcare cu Marius Elisei, însă speră că vor putea avea o relație civilizată de dragul fiicei lor.

oana-roman-isabela-819×1024-1oana-roman-isabela-819×1024-1

„Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea', spunea Oana Roman la finalul anului 2020, pe InstaStory.

„Deznodământul acesta va fi, doar că nu știu sub ce formă și când. (n.r despre divorț). Din punctul meu de vedere nu, și nici din al lui. Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!', mai spunea vedeta de la Antena Stars.

Fiica lui Petre Roman nu exclude posibilitatea de a începe o nouă viață în Franța. Întrebată pe Instagram, de fanii ei, dacă și-ar dori să se mute din țară, Oana a răspuns afirmativ, spunând că ar prefera partea de Sud.

Citește și:

Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice. Și-a mărit sânii și buzele

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp de la Survivor, cu actuala iubită? Ce a dezvăluit cântăreața

Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană: „Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!”

Cât despre un posibil viitor partener, Oana Roman a declarat că ea crede în dragoste, dar nu știu dacă se va mai căsători din nou. „În iubire cred. De măritat încă o dată… nu știu. Habar n-am ce va fi', a spus fiica Mioarei Roman.

Pe de altă parte, Oana Roman a dezvăluit fanilor curioși că păstrează legătura cu Marius Elisei și și-au propus să fie părinți buni pentru fiica lor, dincolo de neînțelegerile lor.

„Păstrăm legătura și avem o relație foarte ok, pentru că trebuie să o creștem pe Isa și suntem doi părinți responsabili', a mai transmis Oana Roman.

Marius Elisei este împăcat cu decizia divorțului

Oana Roman a primit o lovitură neașteptată, chiar înainte de Crăciun. Tocmai când părea că mariajul ei a intrat pe un făgaș normal și că va petrece Sărbătorile de Iarnă alături de soțul ei, Marius Elisei a decis să plece de acasă.

„Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac. Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar’, a declarat Marius, pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton