Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman, internată într-un centru de îngrijire: „Merg des la mama. Iese în curte, se plimbă” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Oana Roman ne-a dezvăluit noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman, internată într-un centru de îngrijire. Oana Roman ne-a spus cum se simte Mioara Roman. Mama vedetei este internată într-un centru de lux de îngrijire pentru bătrâni din zona Snagov. Locația este nouă, iar bătrânii aflați aici sub supravegherea angajaților au parte de tot confortul, ca la un hotel. Mănâncă la restaurant, au cafenea, bibliotecă și chiar și un salon de coafură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman ne-a oferit noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman, internată într-un centru de îngrijire. Oana Roman susține că mama sa, Mioara Roman, se simte foarte bine în centrul de îngrijire din Snagov, unde se află cazată. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a vorbit, în exclusivitate pentru viva.ro, despre sănătatea mamei sale, dar și despre locația în care se află aceasta, sub îngrijire permanentă.

oana-roman-altaoana-roman-alta

Citește și: Oana Roman și fiica ei au vizitat-o pe Mioara Roman la azil.Gestul emoționant făcut de nepoată pentru bunica ei: „Isa a insistat”

Citește și: Oana Roman își vinde vila din Tunari cu aproape jumătate de milion de euro. Cum arată locuința:”Ne-a rămas mare”

Citește și: Drama cântărețului Iulian Popovici. Își caută frații gemeni, iar la 35 de ani și-a revăzut sora pierdută:”Nu a fost o viață ușoară”

Citește și: Tania Popa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. A părăsit competiția cu ochii în lacrimi:„Mă oftic de mor când…'

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman, internată într-un centru de îngrijire

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, face dezvăluiri despre sănătatea mamei sale, Mioara Roman. Mama vedetei, în vârstă de 82 de ani se află internată într-un centru de îngrijire permanentă de lux din zona Snagov. Fiica lui Petre Roman susține că abia a găsit un loc pentru femeia care i-a dat viață și a avut noroc cu acest cămân de bătrâni, proaspăt inaugurat. Complexul deține și un restaurant, bibliotecă, și chiar și un salon de coafură, unde bătrânele se pot face frumoase, pentru a se simți bine.

'Mama face recuperare medicală într-un centru super, un centru extraordinar de frumos, care tocmai s-a deschis. Pentru că, de aceea i-am găsit și loc, pentru că în alte locuri nu îi găsisem niciun loc. Aici găsisem loc pentru ea, deoarece e totul nou-nouț.

Centrul de îngrijire este la Snagov lângă pădure, e o locație absolut minunată, extraordinară și îi place foarte mult. Are acolo, și coafor… și manichiură și pedichiură. Chiar și cafenea și bibliotecă, și lac și pădure și tot ceea ce vrei. E ca într-un resort, au restaurant, la prânz mănâncă la restaurant, iese în curte, se plimbă', a declarat în exclusivitate pentru viva.ro, Oana Roman.

Oana Roman: 'Te simți ca la hotel'

Fiica lui Petre Roman este bucuroasă că Mioara Roman se simte foarte bine în acest cămin de bătrâni. Aceasta susține că locația în care este internată mama sa arată excepțional și este ca un hotel. De aceea, bătrânii care se află aici se simt ca într-o vacanță de lux și nu ca într-un azil.

Oana Roman face eforturi să meargă aproape zilnic la centrul din Snagov, pentru a-și vizita mama.

'În centrele acestea moderne și luxoase pentru bătrâni te simți ca la hotel. Eu merg des la mama. Merg o zi da, una nu. Cum pot și eu. Uneori, reușesc să merg chiar și în fiecare zi', a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman, surpriză de proporții pentru Mioara Roman

Oana Roman și fetița ei, Isabela au vizitat-o pe Mioara Roman la căminul de bătrâni de lux din Snagov, unde se află cazată. Fosta soție a lui Petre Roman se află aici din cauza problemelor de sănătate. Mama vedetei are nevoie de asistență medicală permanentă. Cum era de așteptat, Oana își vizitează mama ori de câte ori este posibil și își ține fanii la curent cu privire la stărea ei de sănătate.

Recent, Oana i-a făcut o surpriză de proporții mamei sale, Mioara Roman. Isabela, fiica Oanei a fost protagonista unui moment extrem de emoționant, întâlnirea dintre bunică și nepoată fiind una memorabilă.

La scurt timp după operația dificilă la șold prin care a trecut, Mioara Roman a fost internată de fiica ei într-un centru de recuperare pentru vârstnici. Aici, aceasta poate beneficia de asistență medicală 24 de ore din 24. Îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, Oana Roman o vizitează frecvent, iar recent i-a făcut Mioarei Roman o surpriză, venind însoțită de fiica ei, Isa, care a dorit să-și vadă bunica.

„Este atât de frumos aici. Liniște, aer curat și o oază de verdeață și pădure. Isa a insistat să o scoată pe mama la o plimbare în jurul lacului’, a scris Oana în dreptul pozei în care Isa o plimbă pe Mioara Roman cu scaunul rulant.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton