Oana Roman, declarații surprinzătoare despre Marius Elisei, după despărțire: „Îmi doream să se întâmple de mult, venirea puilor a adăugat un stres. Era responsabilitatea lui”

.

Oana Roman, declarații surprinzătoare despre Marius Elisei, după despărțire. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu ceva timp, iar relația lor a fost puternic afectată de acuzațiile și cuvintele dure pe care și le-au adresat. Ulterior, vedeta a recunoscut că regretă scandalul cu tatăl fiicei sale, fiind de părere că Izabela este cea care suferă cel mai mult din cauza situației dintre ei. Recent, fiica lui Petre Roman a reiterat ideea că este dispusă să refacă relația cu Marius Elisei, ba chiar să îi ierte pentru toate jignirile pe care i le-a adresat. Iată declarațiile acesteia

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!!


Oana Roman, declarații surprinzătoare despre Marius Elisei, după despărțire. După despărțire, Oana Roman și Marius Elisei au fost protagoniștii unui conflict de proporții. În timp ce vedeta îl acuza că nu se implică în creșterea fiicei lor și că are bani doar de țigări și băutură, Marius Elisei declara despre fosta lui soție că nu merita să o facă mamă și mireasă. Văzând că scandalul ia amploare, fiica lui Petre Roman și-a cerut scuze în mod public pentru tot, asumându-și partea de vină. Acum, vedeta declară că este dispusă să-l ierte pe fostul ei soț, astfel încât Marius Elisei să aibă o relație echilibrată și armonioasă cu Izabela.


Oana Roman a recunoscut că a fost puternic afectată de afirmațiile făcute de Marius Elisei, după despărțire. Totuși, vedeta este de părere fostul ei soț a acționat din impulsivitate, așa că este dispusă să treacă peste ceea ce s-a întâmplat între ei în ultimele luni. Fiica lui Petre Roman vrea ca Izabela să-l aibă pe tatăl ei în preajmă, conștinetă fiind că modul în care ei relațioanează ar putea-o afecta pe termen lung.


Citește și: Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…’

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme. S-a fotografiat în ipostaze îndrăznețe

Citește și: Ce pensie primește fiul Siminei Loica de la tatăl său, Alex Zănoagă. Suma este foarte mică

Citește și: Cât costă o ședință foto la studioul Gabrielei Cristea din București. Prezentatoarea TV a investit 50.000 de euro în noua afacere


Oana Roman, declarații surprinzătoare despre Marius Elisei, după despărțire

Oana Roman este dispusă să-l ierte pe Marius Elisei și spune că afirmațiile făcute de acesta au pornit din impulsivitate. Mai mult, vedeta este de părere că tatăl fiicei sale regretă că i-a adresat cuvinte jignitoare, însă nu își va recunoaște niciodată partea de vină. După scandalul de proproții din ultima vreme, fiica lui Petre Roman își dorește ca Izabela să aibă o relație bună cu tatăl ei și să crească într-un mediu armonios.


„A fi mamă este un dar de la Dumnezeu. Eu cred că a spus lucrurile alea de nervi și cred că îi pare rău, dar niciodată nu-și va cere scuze. Eu sunt cum o fi, lăsăm așa. Trebuie ca Iza să fie protejată, punct. Trebuie ca ea să aibă o relație bună cu el, să se vadă, să iasă cu el, să petreacă timp. Ea a crescut lângă noi, amândoi și în continuare trebuie să se întâmple la fel. Eu sunt dispusă să las de la mine foarte mult, ca acest copil să fie echilibrat’, a mai spus Oana Roman.


Ce spune Oana Roman despre jignirile venite din partea lui Marius Elisei

Oana Roman recunoaște că a fost afectată de afirmațiile pe care Marius Elisei le-a făcut despre ea. Vedeta s-a abținut cu greu din a reacționa și spune că relația trebuia încheiată în urmă cu mai mult timp.


„Îmi doream să se întâmple de mult, venirea puilor a adăugat un stres. Eu nu mi-am dorit ca Luna să facă pui, normal era responsabilitatea lui, nu și-a dus-o până la capăt. Situația trebuia să se întâmple de mult. Ideea este că nu vreau să intru prea mult în detalii. Am făcut și o declarație pe Instagram unde am zis că e gata, dacă se consideră că am exagerat, îmi cer scuze, hai să punem punct, să nu ne mai acuzăm. El a ieșit în public și a zis niște cuvinte urâte. Eu am încercat să mă abțin, mulți prieteni m-au întrebat cum m-am abținut. Au fost niște jigniri urâte’, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook