Oana Roman a dezvăluit cât a suferit Pepe după divorț: "A avut o situație foarte grea"

.

Oana Roman, prietenă apropiată a lui Pepe, a dezvăluit că artistul a trecut prin momente foarte grele după divorț. Cel mai greu i-a fost atunci când fosta soție l-a acuzat de agresiune și a trebuit să-și demonstreze nevinovăția la tribunal, spune Oana.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pascu au decis să pună punct căsniciei de 8 ani și să o ia pe drumuri separate. Artistul a confirmat despărțirea în luna noiembrie a anului trecut, iar în urmă cu aproximativ 2 luni, cei doi au semnat actele de divorț, la notar. Deși are zâmbetul pe buze acum, Oana spune că Pepe a trecut printr-o mare suferință, pe care a încercat să o mascheze cât a putut.


Invitată în emisiunea lui Pepe de pe YouTube, Oana a dezvăluit și detalii despre perioada divorțului prietenului ei. Fiica lui Petre Roman a povestit un episod din perioada respectivă, moment în care, deși artistul nu se afla într-o stare bună, se pregătea intens pentru personajele de la „Te cunosc de undeva'.


Pepe a dat dovadă de profesionalism cu interpretarea lui MC Hammer și chiar a câștigat ediția, cu toate că în sufletul său se dădea o luptă.

Dau din casă acum. El a avut Mc Hammer (n.r. personajul de la Te cunosc de undeva) în iarnă, atunci când a avut o situație foarte grea. El atunci era… nu era. Nu era ok. El nu era ok. Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își punea căștile și spunea: ‘Mă scuzați un pic’, dar brusc așa, le punea. Își punea alea și repeta singur 2, 3 ore.’, a declarat Oana Roman în emisiunea lui Pepe de pe canalul de YouTube, potrivit Spynews.ro.


Cel mai greu i-a fost lui Pepe, spune Oana Roman, când Raluca l-a acuzat de agresiune și toată lumea l-a privit ca pe un bătăuș de femei, de cea mai joasă speță.

‘El nu era deloc ok în momentul ăla. Nu era ok. Avea în cap… Noi am fost la tribunal, a fost nasol.’, a mai zis fosta soție a lui Marius Elisei.

Raluca a păstrat numele lui Pepe după divorț


În emisiunea sa online, cântărețul a răbufnit, după ce a văzut mai multe articole în care se folosește numele Pastramă și a ținut să precizeze că mama fetițelor lui a pătrat numele lui, Pascu, după divorț.

Pepe a declarat că pe fosta lui soție, Raluca, nu o mai cheamă Pastramă
de 8 ani, iar în ziua divorțului cei doi au decis împreună ca bruneta să
păstreze numele lui.

Citeste si:

Irinel Columbeanu, dezvăluiri neașteptate despre fosta soție: „Monica nu este căsătorită


Adda, dietă strictă timp de 9 luni, din cauza problemelor de sănătate: „Probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot

Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe: „Sunt încă tânără’

Pepe și Raluca Pascu sunt divorțați, dar fac Paștele împreună

Concurentul de la ‘Te cunosc de undeva așteaptă cu nerăbdare momentul în care toată familia se va strânge la masa de Paște.

Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună‘, a declarat Pepe.


Cât despre reacția Ralucăi Pascu vis-a-vis de afirmațiile făcute de fostul său soț, bruneta a preferat să fie rezervată și a mărturisit că va merge pe mâna artistului. Va fi după cum va dori Pepe!, a spus și Raluca Pascu pentru sursa citată.


Pepe și Raluca au obținut custodia comună a fiicelor lor, iar amândoi se vor gândi serios la ce cadouri le va aduce Iepurașul micuțelor. Artistul a declarat că fetițele sale vor avea întotdeauna ceea ce va fi necesar și chiar se gândește la o surpriză pe cinste cu ocazia sărbătorilor ce vor veni.