Oana Radu se mărită la nici un an de la moartea fostului iubit! Detalii despre nunta de peste două săptămâni

.

În urmă cu câteva luni, Oana Radu a fost cerută de soție de antrenorul care a ajutat-o să slăbească spectaculos, în ultimul an. Cântăreața demonstrează, astfel, că viața poate merge înainte, cu fericire, și după un eveniment tragic. În toamna anului trecut, iubitul Oanei a murit, după ce a fost incendiat în scara blocului, de un vecin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu i-a fost alături până în ultima clipă fostului iubit, care s-a stins în octombrie anu trecut. A reușit să treacă peste această tragedie cumplită și și-a găsit liniștea chiar în brațele antrenorului său. În ianuarie 2020, deja relația lor era una asumată și ulterior au trecut la nivelul următor: căsătoria.


Iată că dragostea ce-i unește nu ține cont nici de coronavirus, nici de restricțiile din această perioadă și sunt hotărâți să spuna „DA!' unei vieți împreună. Peste două săptămâni, Oana Radu va merge la altar și nu poate fi mai fericită de-atât. Este pregătită să treacă la rolul de soție și pregătește de zor nunta, chiar dacă unii dintre fani i-au reproșat că a trecut mult prea repede peste moartea fostului iubit.


‘Mama era obsedată de curăţenie. Îmi place să calc, să dau cu mopul, să spăl baia. Urăsc scamele. Cătălin m-a cerut de soţie de câteva luni. Am zis că da, eram într-o stare de şoc, căci nu îmi venea să cred. Dacă îi spuneam nu, îşi făcea bagajele şi pleca, cred. Anul acesta facem cununia civilă, peste două săptămâni, în luna august, la Craiova, într-un loc cu piscină, o să avem foarte mulţi invitaţi. O să aflăm numărul de invitaţi acceptat. Am slăbit foarte tare, iar inelul de logodnă îmi este larg. Într-o relaţie nu e importantă nunta, nu suntem oameni să ţinem cont de asta. Avem foarte multe proiecte împreună, nu avem acum în plan un copil’, a dezvăluit Oana Radu joi, la ‘Teo Show’, de la Kanal D. 



Viitorul soț i-a schimbat viața

Oana Radu a reuşit în 2014 să slăbească de la 121 kg la 57, însă ulterior s-a îngrăşat din nou şi a ajuns la 104 kilograme, apoi iar a slăbit 50 kg în 30 de zile. Ea l-a cunoscut în aceea perioadă pe Cătălin, viitorul său soț, şi acesta a ajutat-o să ajungă la silueta mult dorită cu o dietă personalizată.

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul şi singura dovadă pe care aş putea să o aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul’, a spus Oana.