Oana Radu arată senzațional în lenjerie intimă, după ce a slăbit 65 de kilograme! Ce dietă a ținut concurenta Bravo, ai stil!

.

Oana Radu a devenit tot mai îndrăzneață cu aparițiile sale publice, pe măsură ce au început să se topească kilogramele. Concurenta Bravo, ai stil! a slăbit peste 65 de kilograme și, mândră de reușita ei, s-a pozat în lenjerie intimă pentru a-i încuraja, astfel, și pe alți oameni să calce pe urmele ei cu încredere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Conștientă de formele la care a ajuns în prezent, după dietă și mult sport, Oana Radu, concurentă Bravo, ai stil! a lăsat deoparte inhibițiile și s-a fotografiat în lenjerie intimă.


Oana Radu a devenit cunoscută în urmă cu șapte ani, în anul 2013, la Vocea României, iar la vremea respectivă cântărea nu mai puțin de 115 kilograme. Imediat cum a intrat în industria muzicală și a început să fie în centrul atenției, Oana și-a dorit să-și schimbe înfățișarea și a slăbit 50 de kilograme.


Cântăreața a recunoscut că de fiecare dată când se simțea prost începea să mănânce din ce în ce mai mult și nimic altceva din ceea ce era în jurul ei nu o făcea deloc fericită decât mâncarea.

‘Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc’, a spus Oana Radu.


Cu dietă și mult sport, concurentă Bravo, ai stil! a ajuns să cântărească acum 57 de kilograme, greutate la care doar visa în urmă cu câțiva ani.


‘Aceasta este talia mea. Talia mea. Fundul, nu am ce să-i fac, e mare, așa a fost mereu. Și așa arăt eu în prezent. Sunt în trening, vă dați seama că nu îmi accentuează atât de tare silueta. Am în continuare 57 de kilograme, bine, cred că în vacanță am mai slăbit, acum cred că am mai puțin’, a zis artista pe contul de Instagram.

Dieta Oanei Radu

În procesul de slăbire, cântăreața a mers la sală și a efectuat o serie de exerciții speciale, recomandate de un antrenor și a ținut o dietă pe care o pune la dispoziția doritorilor contracost, pe blogul său:


„M-am gândit așa: dacă eu trăiesc și respir, văd și pot face atâtea lucruri, sunt înzestrată cu un talent de la Dumnezeu, nu pot să mă abțin de la mâncare? Chiar atât de slabă sunt? Chiar nu pot să fac asta pentru mine? Ba da, pot să o fac!

Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:


1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

Citește și:

Oana Radu îți spune cum să slăbești mâncând dulciuri. Rețeta pentru clătite de dietă

Lidia Buble, vacanță exotică în Zanzibar, alături de un bărbat celebru. Cine a însoțit-o, la 7 luni după despărțirea de Răzvan Simion

Mădălin Ionescu, mesaj emoționant de ziua fiului său. Filip a împlinit 17 ani: „O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri'

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere.


3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice
se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6
zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici
nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă
într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în
această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze
brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută
să ne tonifiem.


5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez. – a dezvăluit Oana Radu.

Totodată, Oana Radu și-a îndepărtat surplusul de piele de pe sâni și mâini. Iar, pentru că tot a avut nevoie de anestezie generală pentru operație, aceasta a dorit să-și facă și o intervenție de implant mamar. În plus, și-a mărit și buzele de câteva ori.