Oana Andoni este din nou mămică, după o sarcină ţinută secret. Primele declaraţii ale vedetei Pro TV

 Dumba Gabriela
.

Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară. Astăzi, vedeta Pro TV ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a primit din partea medicilor nota zece la naștere. Oana a preferat să poarte în secret această sarcină şi a dezvăluit că va aduce pe lume încă un copil abia când era gravidă în luna a şaptea.

Oana Andoni, mămică a doua oarăOana Andoni, mămică a doua oară

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost o adevărată bucurie pentru Oana și soțul ei: 'Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât și soțul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească', ne-a spus Oana Andoni în urmă cu câteva luni, imediat după ce a aflat că este însărcinată.

Emoționată și extrem de fericită, Oana Andoni ne-a declarat imediat după naștere că abia așteaptă să ajungă acasă, unde o așteaptă fiica ei cea mare: 'Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă'.

Oana Andoni a anunțat în august că este însărcinată cu al doilea copil

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată!

Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască.

În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!, a spus Oana Andoni.

Oana Andoni este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica încă din anul 2006 și au împreună o fetiță de opt ani, Erica. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton