O toamnă de poveste cu VIVA! de octombrie

 Alina Dan
.

A apărut VIVA! de octombrie! Luna în care toamna își intră cu adevărat în drepturi și tu te poți relaxa la un ceai, alături de povești de viață emoționante, despre oameni puternici, care au avut puterea de a se reinventa și de a nu se lăsa doborâți de probleme sau perioade nefaste.

În VIVA! de octombrie îți oferim multe exclusivități. Începem cu pictorialul de copertă, de altfel primul pictorial cu Loredana și fiica ei, Elena, după… 20 de ani.

Loredana este o artistă desăvârșită. O femeie cu o personalitate electrizantă. O vedetă excentrică. O familistă convinsă. Un model. Și a acceptat provocarea VIVA! de a face un pictorial într-o ipostază aparte, așa cum rar aveți ocazia să o vedeți: aceea de mamă. Pe vremea când Elena, fiica ei, avea doar câteva luni, cele două au fost protagonistele unei ședințe foto pentru Unica, singura, de altfel, până în prezent. Iată că acum, la aproape 20 de ani distanță, Lori și Elena reiterează ideea de shooting mamă-fiică pentru o revistă a trustului Ringier.

Și, dacă tot vorbim despre femei puternice, în noul număr al revistei VIVA! găsiți și primul interviu acordat de Misha, după divorțul de Connect-R. Plus un shooting care o prezintă pe solistă, așa cum este ea acum: sexy, senzuală, puternică și conștientă de calitățile ei, ca femeie. Cum este viața după divorț, cum e să fii mamă singură și cine o ajută la creșterea copilului, găsiți toate răspunsurile ei în paginile revistei.

Să nu credeți că am terminat aici seria interviurilor. Cristi Minculescu, legenda muzicii rock din România, se află în plină perioadă de reinventare, pe plan profesional. Ce spune, după 40 de ani de scenă? Recunoaște, în premieră, că a făcut și greșeli, că s-a încrezut în oamenii nepotriviți, că are regrete și, cel mai important, că acum continuă să lupte pentru cariera lui muzicală și pentru numele Iris. Dar ne împărtășește și amintiri din vremea Comunismului și de la începuturile lui muzicale, totul într-un interviu de excepție, cum rar oferă el.

Cu toții îl știți pe Magicianul Marian Râlea. Cum trăiește actorul care s-a dedicat scenei în absolut fiecare minut al vieții lui? Aflați tot în VIVA! de octombrie. Totul despre proiectul Abracadabra, cum a fost și cum s-a transformat pe parcursul anilor, dar și noutăți din viața lui actuală. Cum e să fii actor de serial TV, ce regretete are și prin ce greutăți a trecut.

Începând cu 1 Octombrie, găsiți noul număr al revistei VIVA! la toate punctele de difuzare a presei. Descoperiți și cadoul pregătit special pentru voi, pe care îl puteți cumpăra împreună cu revista pentru numai 13,99 lei: un lapte demachiant Ivatherm.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton