O româncă de 23 de ani a murit în timpul vacanței în Thailanda, din cauza unei poze. Cum s-a petrecut tragedia

.

O româncă de 23 de ani a murit în timpul vacanței în Thailanda, din cauza unei poze. Presa thailandeză scrie că românca se afla în zona cascadei Na Muang de pe insula Koh Samui și încerca să facă fotografii. Martor la tragedie a fost iubitul româncei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Zona cascadei Na Muang de pe insula Koh Samui, unde și-a găsit sfârșitul turista româncă de 23 de ani, este foarte periculoasă și nu puține sunt tragediile care s-au petrecut aici. Din dorința de a face poze spectaculoase pentru rețelele de socializare, turiștii își riscă viața.

Cine este turista româncă de 23 de ani, care a murit în Thailanda


Conform Bangkok Post, citat de antena3.ro, femeia a căzut în timp ce se afla în zona cascadei Na Muang de pe insula Koh Samui și încerca să facă fotografii. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei locale 15.

Salvatorii ajunși la locul incidentului n-au putut decât să constate decesul femeii.

Când salvatorii au ajuns la Cascada Na Muang 2, au aflat că locul accidentului se afla la nivelul al doilea al unei cascade de trei nivele.

Aceștia au trebuit să urce panta aproximativ 500 de metri, pe un traseu abrupt, alunecos și periculos și au avut nevoie de mai mult de cinci ore pentru a recupera cadavrul de la locul accidentului.


Trupul fără suflare al româncei se oprise din cădere pe o stâncă.

Victima e de origine română și locuia, de fapt, în Austria.

Citește și: Solistul trupei Kalush Orchestra, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina, la război.Și-a luat rămas bun de la iubita lui 

Citește și: WRS, primele declarații după ce s-a întors de la Eurovision:„Am trecut peste semi-atacuri de panică, dar…


Declarația iubitului tinerei, care a murit în Thailanda, martor la tragedie

Din ancheta poliției thailandeze a reieșit că Manuel Opancar, un tânăr în vârstă de 22 ani, de naţionalitate austriacă, venise ca turist în Thailanda împreună cu prietena sa româncă și se cazaseră la hotelul Bang Po Village din Tambon Mae Nam, în partea de nord a insulei.

La ultimele sale clipe de viață a fost martor prietenul tinerei.

Acesta a povestit autorităților că partenera sa încerca să facă o fotografie în timp ce se afla la al patrulea nivel al cascadei.


Ea a alunecat și s-a lovit la cap două nivele mai jos.

Cadavrul femeii a fost trimis la spitalul din Koh Samui pentru examinarea medico-legală.

Bangkok Post menționează că românca nu este prima victimă consemnată la cascada Na Muang. Conform sursei citate, în zona cascadei Na Muang sunt semne care îi avertizează pe turiști asupra pericolelor.

Bastien Palmier, un turist francez în vârstă de 30 de ani, a avut aceeași soartă pe 14 noiembrie 2019, după ce a încercat să-și facă un selfie. În locul respectiv există numeroase semne care avertizează oamenii despre pericolele cascadei Na Muang 2 dar, din păcate, unii turiști le ignoră.


O româncă și-a pierdut viața în timp ce făcea o fotografie pentru Instagram, la Paris

Din păcate, tragedia din Thailanda, care are drept cauză obținerea unor fotografii spectaculoase pentru rețelele de socializare, nu este singulară. În urmă cu trei ani, o altă dramă șoca România.

Andreea avea doar 23 de ani și a călătorit la Paris, împreună cu iubitul ei, pentru o vacanță romantică, care se voia finalizată cu o cerere în căsătorie.


Pe 1 aprilie 2019, Andreea şi iubitul ei se aflau pe platforma din faţa Palais de Chaillot, o zonă celebră din Paris de unde se vede foarte bine turnul Eiffel şi unde se pot face poze foarte romantice.

A vrut să imortalizeze momentul printr-o fotografie spectaculoasă, în zona Turnului Eiffel, dar a căzut în gol, de la zece metri.

Oamenii aflaţi în zona Palais de Chaillot au sunat disperaţi după ajutor, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat-o pe tânăra româncă. Din nefericire, din cauza loviturilor foarte grave suferite în urma căzăturii, Andreea s-a stins din viaţă.


foto: www.chiangraitimes.com / nationthailand.com