O mai țineți minte pe vedeta OTV Magda Ciumac? Iată cum arată în costum de baie, după ce a dat jos 25 de kilograme!

 Oana Pantazi
.

Acum 10 ani, Magda Ciumac era unul dintre cele mai cunoscute personaje ce populau micul ecran, bruneta fiind una dintre vedetele OTV. Acum ea locuiește îi Italia și a dispărut din atenția publică. Iată cum arată vedeta OTV în costum de baie, după ce a slăbit un număr important de kilograme!

Magda Ciumac a fost una dintre vedetele incontestabile ale televiziunii lui Dan Diaconescu, OTV, acum zece ani poporul fiind „geană” la emisiunile în care se desfășura saga dintre brunetă și iubitul ei la fel de celebru, luptătorul Tolea Ciumac. Anii au trecut, OTV-ul a dispărut la fel de neașteptat precum a apărut, iar fanii celebrelor reality show-uri au rămas doar cu amintirea, pentru că multe dintre vedetele postului au dispărut din lumina reflectoarelor la fel de repede pe cât au apărut. Printre ele și Magda Ciumac – devenită celebră când a dansat pe biroul lui Dan Diaconescu-, care acum locuiește în Italia, alături de fiul ei.

După ce a trecut prin momente extrem de dificile din punct de vedere al sănătății – un cheag de sânge la inimă -, iar mai apoi, la începutul lunii aprilie, și-a pierdut și mama, iată că Magda Ciumac a reușit să se echilibreze din punct de vedere psihic și să meargă înainte. Iar asta se reflectă și în aspectul fizic al vedetei, care a slăbit nu mai puțin de 25 de kilograme – pe care, în mare parte, le-a acumulat și din cauza medicației -, iar acum afișează din nou un trup impecabil. Iată cât de bine arată Magda Ciumac în costum de baie!

Magda Ciumac, înainte de a slăbiMagda Ciumac, înainte de a slăbi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton