O mai țineți minte pe Miki de la K-pital? Cum arată și ce mai face astăzi, la 15 ani de când s-a retras din showbiz

.

Greu de crezut, dar au trecut 15 ani de când Miki de la K-pital, așa cum o știa toată lumea pe Mihaela Marinache, s-a retras din showbiz. A fost una dintre cele mai sexy apariții din muzica românească și o cântăreață mereu în topuri, dar a ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru că nu se mai regăsea în lumea mondenă.

Miki de la K-pital are 44 de ani acum și nu a renunțat la muzică, așa cum ar putea crede cei care n-au mai văzut-o la TV de foarte mulți ani. Nici în topurile muzicale sau la radio nu se mai regăsește, însă ea a continuat să cânte prin diverse cluburi și petreceri.


Pe numele ei real, Mihaela Rodica Marinache a terminat Școala Populară de Artă, unde a avut-o drept profesoară pe Mihaela Runceanu. Proiectul K-pital i-a adus cele mai frumoase amintiri. Trupa care a scos în total cinci albume a fost înființată în anul 2000, dar a avut o viață scurtă, destramându-se în 2004.

 „Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, și de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul. Am făcut o pauză, dar mi-a fost prielnică, m-am încărcat și acuma gata sunt. Clar revin cu forțe proaspete’, a declarat Miki, potrivit Cancan.


Ce mai face Miki în ziua de azi

Deși nu a mai apărut pe posturile muzicale și nici la concerte prilejuite de diverse ocazii – Revelion, zile ale orașelor sau celebrele sărbători, pe care le bifează artiștii din generația ei – Miki nu a renunțat niciodată la muzică. Solista cântă prin cluburi împreună cu bandul ei și plănuiește să revină pe piața muzicală.

În viața privată, Miki ex K-pital are o relație de foarte mulți ani cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei.