O mai ții minte pe Julie Mayaya, câștigătoarea celui de-al doilea sezon "Vocea României"? Ce face și cum arată acum, după 7 ani!

.

Julie Mayaya a fost revelația show-ului Vocea României în 2012. Simpatica mulatră, cu vocea ei creatoare de fiori, promitea mult… Din păcate, ca mulți dintre cei care au câștigat concursuri de gen, Julie a dispărut din lumina reflectoarelor. Iată cum arată și ce face acum artista…

În 2006, la început de septembrie, mă aflam pe o terasă din centrul stațiunii Neptun, unde cânta o tânără mulatră cu o voce atât de pătrunzătoare, încât ți se făcea pielea de găină instantaneu. Atunci mi-am zis că fata aia va ajunge, cândva, departe. Și iată că, 6 ani mai târziu, aceeași tânără necunoscută, care atunci m-a impresionat atât de tare, încât am rugat-o să facă o poză cu mine, câștiga Vocea României…


Julie Mayaya a muncit din greu pentru performanța la care a ajuns și, cu mâna pe inimă spun, ar fi meritat mai mult. La scurt timp după ce a trecut euforia momentului, când numele artistei mulatre era pe buzele tuturor, Julie Mayaya a dispărut din lumina reflectoarelor brusc, așa cum a apărut. Nu tu hituri, nu tu promovare la radio… Poate prezența ei acum la Cântă acum cu mine, de la PRO TV, între cei 100 de jurați, o să le reamintească celor ce o pot ajuta ce potențial are.

După 7 ani…


Chiar dacă o vedem foarte rar la televizor și a dispărut aproape complet din atenția publicului, Julie Mayaya își practică meseria cu aceeași pasiune. Artista susține concerte publice, dar cântă și în cadrul unor evenimente corporate sau private, iar faptul că abordează aproape orice gen muzical și are niște calități vocale incontestabile face ca Julie să fie nu doar extrem de apreciată, ci și un artist foarte căutat (paradoxal, nu îndeajuns de bună pentru a apărea la televizor!).


La 33 de ani, simpatica mulatră din Iași arată chiar mai bine ca atunci când s-a lansat – a slăbit vizibil, arată bine și are o atitudine mult mai sexy, dată evident și de doza mai mare de încredere în propria persoană, venită odată cu vârsta și cu experiența.

Foto: Instagram, PRO TV