O mai ții minte pe Danela, iubita lui Roby Roberto din „Băieţi de oraş“? / Actrița Lorena Luchian arată complet diferit în realitate!

.

Numele Lorena Luchian poate nu vă spune nimic, dar de Danela, iubita lui Roby Roberto din „Băieţi de oraş sigur vă amintiți. Rolul blondei ușor de păcălit de iubitul certat cu gramatica, interpretat de Mihai Bendeac, a consacrat-o în televiziune, însă Lorena nu are nici cea mai mică legătură cu Danela.

După terminarea filmărilor pentru „Băieți de oraș’, Lorena Luchian nu a mai apărut la televizor, însă de Danela ne vom aminti mult și bine, iar replicile dintre ea și Roby Roberto au devenit virale în spațiul virtual.


Absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale, Lorena Luchian are 27 de ani acum și afirma, în urmă cu doar câţiva ani, că mama ei şi-a dorit ca ea să fie avocat, astfel că, din 2016, ea urmează şi cursurile Universităţii Dimitrie Cantemir, la Facultatea de Ştiinte Juridice şi Administrative.

Lorena spune că a rămas în „relații de amiciție’ cu televiziunea, „ca urmare a unei relații destul de lungi și de profunde, care a lăsat semne de bună purtare’.


Anul trecut, actrița care momentan studiază Dreptul, spunea că a visat dintotdeauna să fie ca Reese Whiterspoon (n.r. apropo de filmul „Blonda de la Drept’), dar nu a ajutat-o fața și nici înălțimea, așa că acum întreține un curs de actorie, unde vin „adolescenți foarte frumosi, inteligenți, talentați și pasionați și uneori chiar riguroși’, care vor să învețe actorie.

Lorena Luchian este cunoscută și datorită rolurilor din piesele de teatru „Konkurs’, „Revizorul’, „Chicago’ şi „Trilogie belgrădeană’, însă cel mai des este asociată cu Danela lui Roby, însă televiziunea nu a reușit să o cucerească foarte tare pe Lorena.


„Am fost atenționată de colegul meu, Mihai Bendeac, că viața mea se va schimba și că lumea mă va striga pe stradă, ceea ce s-a și întâmplat. Vreo două-trei luni a fost nemaipomenit, simțeam că atinsesem apogeul, apoi a început să devină deranjant. Mi-am dat seama că nu-mi place să merg oriunde și să fiu recunoscută.


Vreau să fiu un om normal, care poate ieși afară și nepieptănată, și în cizme de ploaie. Treaba asta cu apariția la tv a venit cu câteva dezavantaje. Eu sunt un om foarte liber și normal, iar televiziunea îți impune o anumită postură, să ai un anumit caracter, lucruri cu care eu nu am putut să mă acomodez. Televiziunea din România este nișată, iar produsele bune nu au foarte mult succes’, spunea actrița, acum ceva timp, pentru yorick.ro.

 

 

Foto: viitorulromaniei.ro