O mai ţii minte pe Anca Badiu? Ce face acum fosta solistă de la Class, după ce a luptat cu o depresie severă: „Era să mor...”

 Dumba Gabriela
.

Anca Badiu încă mai este asociată cu trupa Class, chiar dacă au trecut 14 ani de când a părăsit formaţia înfiinţată în 1995 de Mihaela Cernea, Vlad Cernea și Florin Cojocaru. Anca nu a mai cântat în concerte şi a traversat o perioadă extrem de grea după moartea fratelui ei, în 2015. Artista a luptat cu o depresie severă, din pricina căreia a pierdut şi lupta cu kilogramele şi s-a izolat în casă.

anca-badiu-transformare-de-cand-nu-a-mai-aparut-la-tv-1aanca-badiu-transformare-de-cand-nu-a-mai-aparut-la-tv-1a

De mai bine de opt ani, Anca Badiu luptă cu stările de anxietate şi atacurile de panică şi din cauza tratamentului s-a îngrăşat foarte mult. Când, în sfârşit, o luase pe drumul cel bun, mergea la sală şi slăbise 20 de kilograme, moartea fratelui ei a fost lovitura care a pus-o definitiv la pământ. Mircea Badiu a fost găsit mort într-un parc din Spania, unde se afla în vacanţă. Abia la doi ani de la tragedie, Anca a reuşit să afle, cu ajutorul unor avocați spanioli, că fratele său a murit după ce a suferit un infarct.

„M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă. Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a facut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc, ba dimpotrivă.', a declarat Anca Badiu pentru Ciao.ro.

Îşi pregăteşte revenirea în muzică şi s-a pus pe slăbit

„Muzică fac și voi face întotdeauna, pentru că asta este ceea ce îmi place cel mai mult, însă nu am simțit că este momentul să apar încă, deși am lucrat la piese noi. M-am retras pentru o perioadă, dar nu definitiv.', a mai declarat Anca Badiu.

Cântăreaţa spune că a păstrat tot timpul legătura cu foştii colegi din trupa Class şi sunt chiar prieteni buni.

Hotărâtă să-şi recapete silueta, Anca a început să consulte un nutriţionist şi este foarte optimistă că va reuşi să slăbească şi să-şi îmbunătăţească silueta, totodată.

Nu vrea să mai audă de diete miraculoase şi pastile care promit slăbiri spectaculoase de pe o zi pe alta pentru că era să moară din cauza lor.

„Am încercat tot felul de diete, unele au dat roade, pentru un scurt timp, pentru ca am pus dublu înapoi, ba mai mult, de la niște pastile de slăbit chinezești era să o mierlesc (ar fi rămas Bijou fără mamă) – râde – n.r. Din acest motiv există specialist în nutriție, deci nu țineți dietă după ureche, apelați la personane specializate în acest domeniu!', a spus Anca în Ciao.ro.

foto: Ciao.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton