O mai ții minte pe Ana Maria, interpreta piesei ”Ochii tăi”? Cum arată la 33 de ani, după ce s-a măritat și a devenit mamă

 Dumba Gabriela
.

La numai 14 ani, Ana Maria Georgescu câștiga trofeul la Mamaia 2001 cu piesa „Ochii tăi”. Anii au trecut și fetița de atunci a devenit femeie în toată firea, soție și mamă, și se bucură de viața de familie, departe de lumina reflectoarelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă vă mai amintiți, Ana Maria Georgescu a fost iubita lui Florin Chilian, dar în 2006, l-a acuzat că ar fi bătut-o. Ulterior, cântăreața și-a găsit liniștea alături de un om de afaceri pe nume Norbert Vig, cu care s-a măritat în 2019, în Franța.

14225561_969000523222569_6743846463933270637_n14225561_969000523222569_6743846463933270637_n

„De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepti mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopti și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața', a spus atunci Ana Maria Georgescu.

Recent, Ana Maria și Norbert au devenit părinți pentru prima dată. Ana Maria a postat, recent, o fotografie cu fetița ei pe rețelele sociale, care pare să fi moștenit frumusețea mamei.

„Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine şi pentru tine. Cărţile, muzica şi filmele, poeziile şi bucuriile există acum doar ca să ţi le dăruim tie. Aş vrea să îţi pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, aşa cum ştiu, atât cât pot.

Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineti lungi în care tu râzi şi noi stam înmărmuriţi în faţa minunii. Eşti cel mai frumos dar pe care viaţa ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama şi tata, a fost mesajul emoționant al fostei cântărețe.

În imaginile publicate pe Instagram, cântăreața apare des cu fiica ei, iar fanii au remarcat că ea și-a recuperat silueta foarte repede după sarcină.

Pe partea de carieră, Ana Maria a renunțat la muzică și s-a reprofilat. Acum, ea activează ca actriță, actoria fiind una dintre marile ei pasiuni, dar lucrează și în domeniul marketingului și al PR-ului, ocupându-se astfel de afacerile familiei.

Citește și:

Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Au fost în vizită la părinții lui

Pepe și Raluca, război total pe avere! De ce au ajuns din nou la Tribunal

Cum arăta Raluca Pastramă la 19 ani, înainte de a-l cunoaște pe Pepe. Între timp, și-a făcut multe operații estetice



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton