O lună de poveste cu GLAMOUR de octombrie

.

Diane Kruger și poveștile sale despre cariera de model, actorie și relația cu Joshua Jackson, tendințele sezonului reinterpretate de cei mai cool bloggeri ai momentului, ghidul complet pentru sprâncene perfecte și trucurile designerului Zac Posen pentru haine care să îți vină ca turnate: le găsești pe toate în GLAMOUR de octombrie, din 29 septembrie la chioșcurile de ziare din București și din țară.

 


 

Vedeta ediției de octombrie este Diane Kruger. Ea ne dezvăluie că nu va reuși niciodată să joace un rol la fel de interesant ca cel al vieții sale și ne povestește despre următoarele sale filme, despre anii de liceu în care nimeni nu ar fi pariat pe cariera sa în modelling, despre dorința sa de a deveni mamă și lucrurile pe care le regretă.
Tot în numărul de octombrie, cei mai cool bloggeri reinterpretează noile tendințe. Am admirat și adorat ținutele din prezentările sezonului, ne-am ales trendurile favorite iar acum vine rândul celei mai importante misiuni: să descoperim cum să le adaptăm și includem în garderoba noastră de zi cu zi. Cu acest obiectiv în minte, le-am invitat pe cele 11 Ambasadoare GLAMOUR Street Fashion Show la o scurtă lecție de stil care sperăm să te inspire și pe tine. În plus, îți spunem care sunt sfaturile lui Zac Posen pentru haine care să vină ca turnate și cum să îți construiești o ţinută în trend în funcție de câteva piese cheie.
La capitolul beauty, ți-am pregătit un ghid complet pentru sprâncene perfecte. Mai mult, îți facem cunoștință cu experții care fac legea atunci când vine vorba de coafurile celebrităților de la Hollywood și facem o analiză a culorilor pe care le vei purta pe buze în acest sezon.
Și pentru că octombrie este luna dedicată prevenției cancerului la sân, ți-am pregătit un material special în care îți prezentăm medicii, oamenii de știință și supraviețuitorii care conduc lupta împotriva cancerului și rezultatele ultimelor cercetări în domeniu.
Află din GLAMOUR de octombrie cum poți avea cel mai cool profil de Instagram, dar și care sunt cele mai bune trucuri pentru a organiza o excursie cu mașina ca la carte. Plus: o incursiune în universul glam al Andreei Vasile și o trecere în revistă a celor mai cool accesorii ale sezonului – bentițele.


 

GLAMOUR de octombrie va fi din 29 septembrie la chioșcurile de ziare din București și din țară la prețul de 9,90 lei.