O italiancă a câștigat Cerbul de Aur 2019! Eliza G a impresionat cu piesa lui Feli

 Oana Pantazi
.

Cerbul de Aur 2019 și-a desemnat ieri-seară câștigătorii, marele trofeu revenindu-i unei artiste din Italia, Eliza G, care a impresionat cu piesa lui Feli, Creioane colorate.

Marele trofeu al Festivalului Cerbului de Aur 2019 a fost câștigat, ieri-seară de Eliza G, o tânără interpretă din Italia. „Sunt foarte fericită şi este o mare onoare pentru mine să primesc Trofeul Cerbul de Aur. Mă bucur că mă aflu aici, în ţara voastră frumoasă şi a fost o mândrie să cânt în limba română', a declarat artista artista, care a câștigat și un premiu de 25.000 de euro.

Eliza Giotto – pe numele de scenă, Eliza G (nume real Elisa Gaiotto) – și-a lansat primului single, Summer lie, în 2009. De altfel, piesa ei The way, mixată în studioul lui David Guetta din Paris, a fost bestseller în Europa, cu peste 10.000 de exemplare în pre-sale, iar videoclipul oficial a depășit 2 milioane de vizionări. La sfârșitul lunii aprilie, Eliza G a participat la concursul TV The Voice Italy, unde a ajuns până la semifinale, cu piesa Altro che favole, primul său single în italiană, lansat de Universal Music.

După ce a fost anunțată marea câștigătoare a Cerbului de Aur 2019, Eliza G. a impresionat publicul cu interpretarea excepțională a piesei lui Feli, Creioane colorate, melodie care, de altfel, i-a adus și marele premiu.

Câștigători Cerbul de Aur 2019

Trofeul Cerbul de Aur 2019 – Eliza G. (Italia)

Premiul I Cerbul de Aur 2019 (15.000 de euro) – Sara de Blue (Austria)

Premiul II Cerbul de Aur 2019 (10.000 de euro) – Ralf Eilands (Letonia)

Premiul III Cerbul de Aur 2019 (5.000 de euro) – Monika Marija (Lituania).

Premiul publicului (2.500 de euro) – Florin Răduţă, care a interpretat în concurs piesa Andrei, „Dragostea rămâne'.

Foto: Facebook

Eliza G, câștigătoarea Marelui Trofeu Cerbul de Aur 2019Eliza G, câștigătoarea Marelui Trofeu Cerbul de Aur 2019

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton