O fotografie nud a Carlei Bruni vanduta pentru 91 000 $ - Video

.
O fotografie nud a Primei Doamne a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, scoasa la licitatie de Casa Christies, a fost adjudecata de un colectionar chinez care va avea privilegiul sa o admire pe Carla ori de cate ori va dori.

Carla Bruni este mai mult decat oricand in centrul atentiei. Dupa casatoria cu Nicolas Sarkozy, popularitatea sa a crescut foarte mult.


Drept dovada, Casa Christies a a scos la licitatie fotografia nud a Carlei realizata de Michel Comte, in urma cu 15 ani.

Fotografia apartinea unei colectii particulare care contine creatiile celor mai mari fotografi ai secolului 20, printre fotografii aflandu-se cele ale lui Naomi Campbell si Kate Moss.

Estimata initial la 4 000 de dolari, fotografia a avut ca pret de plecare suma de 10 000. A suscitat un interes mare, castigatorul intrand in posesia sa dupa ce a platit nu mai putin de 91 000 de dolari.


Michel Comte nu este considerat unul dintre cei mai mari fotografi. Astfel, la licitatia organizata de casa Christies au mai fost scoase la vanzare cateva poze, pretul de plecare fiind de 181 000 de dolari. Printr ele, o fotografie cu Brigitte Bardot realizata de americanul Richard Avedon.

Carla Bruni – Quelquun ma dit