O fostă vedetă de la PRO TV participă la "Asia Express" sezonul 3! Răzvan Fodor a semnat contractul!

.

„Asia Express”, popularul reality show de la Antena 1, le-a pregătit fanilor o nouă surpriză, aducând în competiție o fostă vedetă PRO TV. Despre cine este vorba? Răzvan Fodor a semnat contractul. 

„Asia Express', cel mai dur și, în egală măsură, incitant reality show, care va începe în primăvară, are deja o pleiadă de celebrități printre concurenți, dar totuși reușește să-și surprindă fanii. Dacă printre concurenții din acest sezon se numără Nico și fiica ei, Alexandra, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, și Alex Velea și Mario Fresh, dar și cunoscutul make-up artist Alexandru Abagiu, surpriza acestei ediții este o fostă vedetă PRO TV, care ar fi semnat cu Antena pentru „Asia Express'. Este vorba despre Răzvan Fodor, scrie click.ro. De altfel, înainte de Asia Express, Răzvan Fodor a apărut la Antena 1 și într-o altă emisiune.


Răzvan Fodor, concurent la Asia Express sezonul 3

De altfel, Răzvan Fodor a apărut recent într-un episod „Chefi la cuțite', unde a gătit pentru sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, trio alături de care a evoluat cu ani în urmă, în postura de prezentator, la „Master Chef'. Și cum de obicei vedetele unui post TV nu apar la televiziunile concurente, fiind liber de contract, Răzvan Fodor, de altfel, o prezență carismatică, a intrat cu siguranță în atenția producătorilor „Asia Express'.


Fostul solist al formației Kripton a devenit cunoscut publicului larg în ultimii ani datorită emisiunilor la care a fost prezentator – Master Chef, Vorbește lumea -, dar și datorită telenovelelor de pe Acasă TV sau reality show-ului Fort Boyard, unde a fost concurent.

„Asia Express' își va duce concurenții în Filipine și Taiwan

Concurenții  care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.


România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă. Dacă în anii trecuți concurenții  încercau să se familiarizeze cu traseul urmărind sezoane din alte țări, de data asta va fi ceva complet nou atât pentru ei, cât și pentru echipa de producție.


Asia Express revine la Antena 1 în primăvara anului viitor. Până atunci, telespectatorii vor fi informați despre tot ce se petrece la filmări printr-un Jurnal de Asia, difuzat atât pe TV, cât și on-line în perioada în care au loc filmările din Filipine și Taiwan.