Nunta din filme horror. Ea este mireasa care şi-a făcut manichiura din cenuşa tatălui mort!

 Dumba Gabriela
.

Poate părea greu de înţeles pentru cei mai conservatori dintre noi, însă o mireasă din Marea Britanie are o explicaţie – plauzibilă, crede ea- pentru decizia de a purta, în ziua nunţii, o manichiură realizată din cenuşa tatălui ei mort.

Charlotte Walton şi-a făcut manichiură din cenuşa tatălui mortCharlotte Walton şi-a făcut manichiură din cenuşa tatălui mort

Charlotte Walton, din Stoke-on-Trent, Marea Britanie, şi-a dorit enorm ca tatăl ei să o conducă la altar, în ziua nunţii, însă bărbatul diagnosticat cu o formă agresivă de cancer la prostată s-a stins înainte ca visul fiicei sale să se împlinească.

Mireasa în vârstă de 26 de ani a gândit un plan cel puţin ieşit din comun pentru a-l avea pe tatăl său aproape, când păşeşte la altar: a folosit câteva grame din cenuşa lui Mick Barber, defunctul ei părinte şi a folosit-o pentru unghiile ei acrilice, purtate în ziua nunţii.

'Am fost dintotdeauna fata lui tata şi mi-am dorit enorm ca el să fie cel care mă duce la altar. Kirsty (n.r. verişoara ei) m-a ajutat enorm şi mi-a împlinit cea mai mare dorinţă şi, implicit, i-a făcut pe plac şi tatălui meu', a declarat Charlotte pentru Daily Mail.

După nunta din 30 august 2019, unghiile sunt păstrate într-o casetă de bijuterii, aşezată în camera de zi pentru 'ca tatăl lui Charlotte să poată veghea asupra casei'.

 

foto: Daily Mail

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton