Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică, așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.
Teodora, fiica lui Gigi Becali, a avut o nuntă va la Hollywood! Petrecerea ce a avut loc aseară, la Palatul Snagov, a fost una grandioasă, cu aproximativ o mie de invitați, totul desfășurându-se într-un cadru de basm.
Se zvonește că Gigi Becali ar fi plătit o sumă fabuloasă pentru programul artistic de la nuntă și că Andra și Cătălin Măruță ar fi încasat aproxiativ 15.000 de euro pentru a veni împreună la acest eveniment.
Teodora a avut două rochii de mireasă
Dacă, la biserică, Teodora Becali a avut o rochie de mireasă de prințesă, amplă în partea inferioară, cu broderie lucrată manual, albă și cu un voal foarte lung, ea a decis ca, la petrecere să se schimbe, optând pentru o rochie tip sirenă, ceva mai sexy, dar nu exagerat. Astfel, fiica lui Gigi Becali s-a ferit de decolteuri adânci sau alte elemente prea provocatoare. De menționat că Teodora a rămas, și la valsul mirilor, în rochia de la biserică, ea alegând să se schimbe ulterior, spre miezul nopții.
Meniul de la nuntă
Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, acolo unde meniul costă aproximativ 110 euro de persoană. Iar oferta culinară este pe măsură.
PRIMIRE OASPEȚI
Macaroons & Prosecco (welcome)
Display de fructe proaspete
GUSTARE RECE
File de somon afumat pe blinii cu sos de iaurt și mărar
Vol au vent cu păstrăv afumat, nuci, busuioc și ceapă verde
Pate de ficat de pasăre cu aromă de vin de Porto
Terină din piept de curcan cu ficat și ciuperci
Ruladă de cașcaval și brânză cu brunoise de ardei
Caprese – mozzarella, roșii, busuioc proaspăt și ulei de măsline
Măsline verzi și negre
Trio de salate cu oțet balsamic
PEȘTE
File de somon cu sos de vin alb și chives, sparanghel înfășurat în bacon și sote de ciuperci pleurotus
PREPARAT TRADIȚIONAL
Duo de sarmale – în foi de viță cu smântână & în foi de varză cu costiță crocantă, mămăliguță și ardei iute
MIXED GRILL
Mușchiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi
Cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline și lime, servite cu sos quattro formaggi
Cartofi wedges, legume la grătar cu aceto balsamico
Salată asortată de sezon