Nunta Anului? Unde se vor casatori Angelina Jolie si Brad Pitt

 Revista VIVA
.

Formeaza un cuplu de mai bine de sapte ani si au impreuna sase copii, iar in luna aprilie a acestui an au decis sa se casatoreasca.  Unde va avea loc nunta cuplului Brangelina?

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt au ales Marea Britanie ca locatie a oficializarii casatoriei lor. Intr-un cadru privat, ceremonia va avea loc la Oficiul Starii Civile din comitatul Windsor.

Tinerii insuratei vor pleca apoi in sudul Frantei, unde isi vor petrece luna de miere in resedinta lor de lux, Chateau Miraval din Provence, informeaza femalefirst.co.uk.

„Si-au dorit o ceremonie oficiala secreta, la care sa participe doar copiii si familiile lor. Vor sa se casatoreasca la Oficiul Starii Civile din Windsor, unde s-au casatorit alte doua cupluri celebre: Charles si Camilla, si Elton John cu David Furnish”, a declarat o sursa a publicatiei Daily Star.

Cuplul au impreuna sase copii, trei adoptati – Maddox din Cambodgia, Zahara din Etiopia, si Pax din Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Sursa foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton