Numele adevărat al lui Cătălin Moroșanu de la Survivor. Ce probleme are cu Poliția din cauza numelui

 Dumba Gabriela
.

Numele adevărat al lui Cătălin Moroșanu de la Survivor este altul decât acesta după care este cunoscut de toată lumea. Faptul că în buletin nu-l cheamă Moroșanu, i-a adus concurentului de la Survivor multe neplăceri, una dintre ele fiind legată de o amendă de circulație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe Cătălin Moroșanu nu îl cheamă așa în buletin și nici „Moartea din Carpați” cum au crezut unii. Numele de scenă, cel după care este cunoscut în toată lumea este, așadar, altul decât cel din acte, iar situația i-a adus luptătorului și unele neplăceri de-a lungul timpului.

2021-02-17-13_20_42-1-12021-02-17-13_20_42-1-1

Toată lumea îl știe pe Moroșanu, inclusiv polițiștii care-l opresc din cand în când în trafic. De multe ori aceștia sunt tentați să-i treacă cu vederea anumite greșeli, după ce îl recunosc, însă nu chiar toți.

Potrivit Wowbiz.ro, Cătălin Moroșanu se luptă ce aproape un an și jumătate cu polițiștii de la IPJ Galați, care l-au lăsat fără permis pe raza municipiului Tecuci. Moroșanu a scăpat piciorul pe accelerație, însă nu asta a fost neapărat problema. Agentul care i-a completat procesul verbal l-a recunoscut și i-a trecut numele de scenă pe actul respectiv: Cătălin Moroșanu, în loc de cel din buletin, 'Moroșan'.

A doua zi, luptătorul a mers la CEC pentru a plăti amenda la jumătate, așa cum prevede legea, însă acolo a dat peste o angajată mai puțin familiarizată cu sportul. Aceasta l-a anunțat pe Faimos că nu-i poate încasa banii pentru că numele din procesul verbal nu coincide cu cel din buletin.

Citeste si: Cătălin Moroșanu de la Survivor a avut o copilărie grea: „Am crescut în pădure”

Citeste si: Ce job are Cătălin Moroșanu, când nu e în ring. Din ce își câștigă banii concurentul de la Survivor

Citeste si: Cătălin Moroșanu, acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp, la Survivor: „Adevăratul om care…”

Cătălin Moroșanu de la Survivor s-a adresat justiției

Pentru că nu a putut sub nici o formă să rezolve situația cu Poliția din Galați, Cătălin Moroșanu a apelat la justiție pentru a-și face dreptate.

Faimosul de la Survivor a cerut anularea procesului verbal întocmit greșit de agentuil constator. Coform infromațiilor din dosar, acesta a fost prins circulând în localitate cu 105 km/h și s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile și o amendă de 1305 lei.

Conform codului rutier, permisul se suspendă pentru conducătorii auto care depășesc cu 50 de km/h viteza maximă admisă în locul în care au fost surprinși de radar. În cazul lui Moroșanu, acesta a depășit cu 55 km/h această limită și a cerut judecătorilor să constate că se afla în marja de eroare a aparatului radar, adică 5 km/h, ceea ce ar fi echivalat cu annularea măsurii de suspendare a permisului.

Prima instanță a dat dreptate poliției, procesul având loc la Judecătoria Tecuci și încheindu-se în iulie 2020. Sportivul a făcut însă apel, iar cazul va fi preluat de Tribunalul Galați. Momentan, nu a fost stabilit primul termen, însă cel mai probabil, Moroșanu nu va fi în țară la înfățișare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton