Nu vei ghici niciodată ce meserie a avut Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, în Coreea: „A fost armata pe care n-am făcut-o!”

.

De aproximativ 10 ani, Adrian Văncică îi dă viață bețivului Celentano din Las Fierbinți, dar puţină lume ştie că în urmă cu 17 ani, actorul a locuit un an de zile în Coreea de Sud. Văncică a muncit într-un parc de distracţii de acolo şi spune despre meseria cu pricina că a fost armata pe care nu a făcut-o.

La 25 de ani, Adrian Vâncică îşi încercase norocul în actorie, dar nu avea gloria de astăzi, câştigată în urma rolului Celentano din Las Fierbinţi. Actorul, care acum are 42 de ani, a fost nevoit să plece din ţară pentru a-şi câştiga existenţa.


Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile.

Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România.


În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede’, a povestit Adrian Văncică la Rock FM.