De ce nu s-a măritat Carmen Chindriș din Taraful Rutenilor până acum: "Un om când se căsătorește..."

.

Carmen Chindriș din Taraful Rutenilor are 32 de ani și nu s-a măritat până acum, situație care a atras atenția colegilor săi de la Te cunosc de undeva. Romică Țociu a fost curios să afle un lucru despre viața personală a solistei și, astfel, Carmen Chindriș i-a explicat viziunea ei despre căsătorie și motivul pentru care nu este, încă, măritată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Carmen Chindriș din Taraful Rutenilor face echipă la Te cunosc de undeva cu Romică Țociu și a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns la altar până în prezent. Cântăreața a explicat de ce nu s-a căsătorit până la vârsta de 32 de ani, lămurind astfel curiozitatea lui Țociu.

De ce nu s-a măritat Carmen Chindriș din Taraful Rutenilor până la 32 de ani


Carmen Chindriș a fost întrebată de Romică Țociu de ce nu are verighetă, mai ales că se știu foarte puține lucruri despre viața privată a solistei din Taraful Rutenilor.

„Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă’, a declarat cântăreața de muzică de petrecere, în emisiunea UNU la 1.

„E coadă la tine, sau ai pus frână?’, a vrut să mai afle Romică Țociu.

„Ți-am zis. Un om când se căsătorește i se întâmplă’, a mai adăugat Carmen Chindriș, care l-a asigurat pe actor că-l va invita la nuntă.


„Deci nu e căsătorită. Încă n-a venit momentul’, a încheiat concurentul de la Te cunosc de undeva!

Carmen Chindriș din Taraful Rutenilor, discretă cu viața amoroasă

Acum câteva luni, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Carmen Chindriș a răspuns unei întrebări referitoare la viața ei amoroasă, despre care fanii artistei nu știu mai nimic.

Solista din Taraful Rutenilor vrea ca lucrurile să rămână așa și preferă să nu dea detalii despre acest aspect al vieții ei.


„Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artiști. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit. (…) Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu… nu am nimic interesant de zis‘, a spus Carmen Chindriș.

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:’Multă tensiune, neliniște, panică’/ EXCLUSIV


Citește și: Cum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente: „Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, la un an de la divorț și ce relație are cu cei doi copii

Cine este Carmen Chindriș din Taraful Rutenilor

Carmen Chindriș s-a născut la Sighetul Marmației, talentul pentru muzică fiind descoperit în copilărie. Cântăreața a început să cânte la doar 7 ani și a debutat ca solistă la un ansamblu de muzică populară și deține în repertoriu melodii în 11 limbi.


Vedeta a studiat la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, secția de Canto. Cântă de ani buni, dar recunoașterea a venit în urmă cu foarte puțin timp, când a lansat pe piața muzicală piesa Ziua-n care tu m-ai sărutat.


De asemenea, artista compune versuri alături de ceilalți membri din Taraful Rutenilor. În afara de aparițiile pe scenă, vedeta a fost prezentă și la emisiunea iUmor, unde a făcut un adevărat show.

Chiar dacă despre relațiile amoroase nu are prea multe de zis, despre familia ei, artista vorbește cu mândrie.

Noi suntem șase frați, eu sunt mezina familiei. mai am patru surori și încă un frate. Una dintre surorile mele a fost și ea profesoară de muzică. Mai am o soră care e tot în domeniul artei. Restul nu sunt cu arta, dar sunt talentați toți, că sunt îndemânatici’, spune artista.