De ce nu reușește Liviu Vârciu să strângă bani: "Nu am recuperat nimic din ce am împrumutat"

.

Pe cât de mult câștigă, pe atât împrumută Liviu Vârciu! Așa se face că nu reușește să strângă bani, însă nici nu poate refuza pe nimeni care îi cere ajutorul pentru că știe, la rândul său, ce înseamnă să nu ai bani. Partea proastă este că nu-și mai primește înapoi banii împrumutați și recunoaște că până acum nu a recuperat nimic din ce a dat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Liviu declară că nu poate să economisească bani deoarece este genul de persoană care sare mereu în ajutorul celor aflați la ananghie. Liviu Vârciu a declarat că în momentul de față are mai mulți bani de recuperat de la prieteni și cunoștințe decât are el de înapoiat.

Liviu Vârciu nu poate strânge bani pentru că împrumută pe toată lumea


„Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni.

Mai am certuri cu doamna (nr. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi.

Nu mi-a dat nimeni până acum. Nu am recuperat nimic. Am dat mai mult decât am eu datorii. Dar eu încă fac bani. E o vorbă: de unde dai, de acolo ai’, a povestit Liviu Vârciu pentru EGO.ro, completând că niciodată nu-și va putea lua o mașină Ferrari, asemenea cu cea cu care s-a plimbat în vacanța din Monte Carlo.


„Nu o să am niciodată bani să-mi iau Ferrari. Mi-ai stricat ziua că nu o să am niciodată. E adevărat, acum 20 de ani mă plimbam cu decapotabilă, dar ideea este că o am și acum.

Doar că mașina aia costă 3.500 de euro. Nu schimb un cauciuc la Ferrari dacă vând mașina mea. Eu sunt cu mașinile vechi’, a mai spus Liviu Vârciu.


Citește și: Mesajul lui Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit de Pepe la „Te cunosc de undeva!’: „Am râs, am învățat și am plecat’

Citește și: Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii: „Aleg să îi ofer libertatea!

Citește și: Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor. Suma este colosală

Liviu Vârciu, ajutat de Nea Mărin să scape de datorii

Liviu Vârciu și-a construit o casă de sute de mii de euro în care locuiește acum cu partenera și cei doi copii ai lor. Interpretul a investit sute de mii de euro, însă a avut nevoie și de ajutorul celor dragi.


Unul dintre aceștia este Nea Mărin, celebra gazdă de la Antena 1, care a decis să-i sară în ajutor, astfel că i-a oferit împrumut lui Liviu Vârciu suma de 50.000 de euro.

Pentru prima oră, Nea Mărin a vorbit despre ajutorul financiar pe care i l-a oferit bunului său prieten. „Liviu Vârciu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta.


Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de ce avea nevoie. Nu exista săptămână în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem.

Când am avut probleme de sănătate, el a fost alături de mine. Am trecut împreună și prin această pandemie, am fost în vacanțe împreună. Vă spun cu mâna pe suflet că face parte din familia noastră’, a spus el pentru VIVA!.


„M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii’, a declarat Vârciu când s-a aflat că Nea Mărin i-a sărit în ajutor.