Nu o mai vor în tenis. Serena Williams, chemată în ring la wrestling

.

După ce a devenit mamă, viața sportivă a Serenei Williams s-a mai temperat. Pentru că nu a anunțat mari angajamente pe terenul de tenis în 2019, aceasta a primit oferta de a urca în ring la wrestling. 

Stephanie McMahon, fiica lui Vince McMahon, preşedintele celei mai importante federaţii de wrestling din lume, WWE, vede în Serena un potenţial imens pentru „sportul' care prinde, încă, foarte bine dincolo de Ocean.


De aceea, Stephanie i-a lansat Serenei o invitaţie: O vreau pe Serena! E minunată! Ar fi un adevărat spectacol cu apariţia ei. Trebuie să i se dea o şansă după ce va renunţa la tenis. Femeile în ring au început să prindă la public şi să facă audienţe mai bune. Lumea cântă, acesta este wrestlingul şi este pe val acum cu această mişcare prin care se dă femeilor şanse.

Nu înseamnă însă că oferta lui Stephanie va fi acceptată de celebra tenismenă, iar motivele refuzului ar putea fi cel puțin două. În primul rând, Serena a anunțat nu demult că își dorește un al doilea copil. În al doilea rând, aceasta a subliniat că nu renunță la cariera în tenis.


Nașterea nu a fost chiar cel mai frumos moment din viața ei

Anul acesta, Serena Williams a devenit mamă pentru prima dată. Pentru jucătoarea de tenis în vârstă de 37 de ani, momentul aducerii pe lume a fetiței ei a lăsat o traumă.  ‘Aproape că am murit după ce am născut. Și acum trăiesc cu frică‘, a povestit Serena pentru CNN.

Aceasta a povestit că, în ultimele luni de sarcină, starea ei de sănătate s-a deteriorat, iar, când a născut, a fost în pericol de moarte. ‘Mă consider o norocoasă că am supraviețuit’, a spus ea.


‘Deși sarcina mea a decurs normal, fiica mea s-a născut prin cezariană de urgență, după ce ritmul ei cardiac scăzuse îngrijorător în timpul contracțiilor. Operația în sine a decurs ușor și, înainte de a-mi da seama, Olympia era deja în brațele mele. A fost cel mai minunat sentiment pe care l-am experimentat în toată viața mea. Însă, la 24 de ore de la naștere, au urmat șase zile de nesiguranță. Totul a început cu un embolism pulmonar’, a explicat Serena Williams.