De ce nu mai poartă Andreea Mantea bijuteriile de la mama ei: "Îmi fuge gândul doar la ea și..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea este foarte superstițioasă și spune că a decis să nu mai poarte bijuteriile de la mama ei. Andreea Mantea își alege cu mare grijă bijuteriile pe care le poartă, dar și locurile în care merge, în funcție de energia pe care i-o transmit acestea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea nu mai poartă bijuteriile de la mama ei și preferă să le păstreze într-o cutiuță pentru că, spune vedeta Kanal D, de fiecare dată când le privește îi este distrasă atenția. Andreea Mantea are o relație foarte bună cu mama ei, despre care spune că a fost tot timpul o mână de fier, ce a susținut-o necondiționat.

23232-123232-1

Andreea Mantea nu mai poartă bijuteriile de la mama ei

Andreea Mantea a recunoscut ca nu prea se ataseaza de bijuterii si nu prea ii plac deoarece totul are legatura cu energiile pe care le transmit.

Mai degrabă, Andreea Mantea prefera bijuteriile cu o anumită încărcătură energetica.

„Știi cât de mult mă încarca o bijuterie care are o valoare sentimentala?! Pe unele am ajuns să nu le mai port.

Am un lănțișor de la mama, niste cercei mai valoroși pe care nu pot să le port. Depinde și de moment. Îmi fuge gândul doar la ea și mă distrage, dar într-o forma fantastica. Le țin undeva în cutie. Nu stiu, e foarte ciudat.

Daca le cumpăr eu, mă gândesc strict la ce am nevoie și îmi da o alta stare. Îmi place în acest moment un anume inel pe care îl și port mereu.

Are o piatra energetica și are o anumită însemnătate pentru mine. Sunt niste lucruri pe care vreau să le țin pentru mine. Trebuie să mă atragă și să mă facă să îmi doresc să le port, a declarat Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Citește și: Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza:'Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit'

Citește și: Mircea Badea, reacție acidă după declarațiile lui George Buhnici:„Este greșit să te afecteze ce a spus unul ca el. Acest tătăiță…’

Citește și: Soţia unui model român, moarte bizară într-un hotel din Istanbul. Avea doar 23 de ani:'M-ai lăsat cu inima frântă'

Ce relație are Andreea Mantea cu mama ei

Dacă pe Andreea Mantea o cunoaşte o ţară întreagă, despre mama prezentatoarei de la  Kanal D se ştiu foarte puţine lucruri.

Andreea Mantea spune despre cea care i-a dat viaţă că i-a fost alături la tot pasul, în toate clipele dificile pe care le-a traversat de-a lungul timpului, dar şi toate bucuriile care i-au adus împlinire.  

A fost dificil pentru ea, la început, în faţă camerelor de luat vederi. În copilărie şi adolescenţă, mama a fost mâna de fier, a folosit şi coadă de matură, şi papucul, atunci când o supărăm.  Dar a fost şi blanda, şi caldă. A ştiut exact ce să ne înveţe şi cum să îndrume.

La fel că mine, şi ea este extrem de sensibilă, dar şi foarte puternică, în acelaşi timp; ştie să se impună atunci când este cazul.

Mă susţine, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model', a spus Andreea Mantea acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton