De ce nu are Analia Selis iubit, la 3 ani de la divorț: "Am foarte mulți pretendenți, dar..."

.

Analia Selis este singură la trei ani de la divorț și a dezvăluit de ce nu are încă un iubit, deși spune că are foarte mulți pretendenți. Analia Selis a fost extrem de afectată de divorț pentru că, spune ea, era obișnuită să facă totul alături de soțul ei și, dintr-o dată, s-a trezit singură. Însă, acum consideră că divorțul a fost cea mai bună decizie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Analia Selis a divorțat, după 17 ani, de bărbatul pentru care a venit în România. Nu credea vreodată că mariajul ei cu Răzvan Suma se va sfârși vreodată, dar acum consideră că divorțul a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. Chiar și acum, la trei ani de la despărțire, Analia Selis este singură, dar nu pentru că plânge după fostul soț.

De ce este Analia Selis singură, la 3 ani de la divorț


La trei ani de la despărțirea de Răzvan Suma, artista a anunțat că e singură, are mulți pretendenți, însă preferă să își îndrepte toată atenția către copiii ei și către cariera sa.

„Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată’, a declarat Analia Selis pentru click.ro.

În ultimii trei ani, Analiei i s-a schimbat complet viața. Acum, ea a recunoscut că mariajul ei a fost toxic pentru ea.

„A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună. Dar a fost o relație toxică. Nu-mi plăceau foarte multe lucruri, dar nu am spus. Acum, în sfârșit, sunt sinceră’, a mărturisit Analia Selis.


Pe de altă parte, Analia Selis are o viață profesională plină! Numeroase concerte, evenimente, spectacole, iar această recunoaștere a talentului său îi umple artistei inima de bucurie.

„Când am cântat tango în primul concert (în 2014, n.r.), am simțit că-mi este în sânge. Când ajungi la o anumită vârstă trebuie să te reinventezi. Tangoul în viața mea este o reinventare.


Eu cânt acum mult mai mult decât înainte. Am avut un miniturneu, de concerte simfonice, cu doi muzicieni din Argentina, am cântat în Elveția, în Germania, în Cehia, dar și în România’, a dezvăluit Analia, pentru emisiunea „Oameni’ de la Canal 33.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…/ EXCLUSIV


De ce a divorțat Analia Selis de soțul ei, după 17 ani

Analia Selis (45 de ani) și violoncelistul Răzvan Suma (45 de ani) au divorțat la sfârșitul anului 2019. Fostul cuplu are împreună doi copii, Noa (11 ani) și Tiago (10 ani).

Mariajul dintre Analia Selis și Răzvan Suma nu s-a terminat deloc în condiții bune. Artista declara imediat ce s-a aflat despre divorț că „nu mai sunt capabilă să simt nimic pentru Răzvan.

„Eu m-am despărțit oficial de el pe 1 decembrie 2019. El a plecat de acasă, de fapt. Ne vorbim că avem 2 copii. Trebuie să ne vorbim. Divorțul a avut loc undeva în luna aprilie anul trecut. Am suferit foarte mult. 


Am venit pentru el, nu pentru carieră. Am venit după iubire. Am venit îndrăgostită. A meritat, merită în continuare. România este țara mea. Dar pentru prima dată m-am simțit singură în România, a declarat Analia Selis anul trecut.

Analia Selis a mai povestit că și-a dorit foarte mult ca în ultima perioadă să nu mai stea de vorbă cu nimeni. Le-a spus până și prietenilor că vrea să aibă un an doar al ei, căci aceștia erau îngrijorați pentru ea.


„Mă consider un om bun, cu principii, coloană vertebrală, respectuos. Așa cum am abordat căsnicia mea tot timpul. Cred că am procedat cu fostul meu soț într-un mod cât se poate de corect, de la cap până la coadă.

Oamenii au nevoie să caute tot timpul un vinovat, eu nu cred în acest aspect. Trăim într-o viață în care oamenii procedează bine sau rău cu noi. Și noi avem tot timpul puterea să permitem sau nu acest lucru.

Nu știu de ce se despart cuplurile. Eu m-am despărțit de Răzvan pentru că el a ajuns să fie într-un fel care, după principiile mele, nu era de acceptat în viață.


Iubirea durează o veșnicie când o ai înăuntru și o hrănești cu un tratament bazat pe respect, principii, bun-simț. Atunci ea, eventual, se schimbă, dar nu se termină niciodată’, a mai explicat artista după ce a divorțat.