De ce nu a fost Anamaria Prodan la termenul de astăzi al procesului de divorț: "Reghe, săracul, se afundă total"

.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut, astăzi, un nou termen al procesului de divorț, dar nici unul dintre ei nu s-a prezentat. Impresara anunțase de ceva vreme că nu va mai merge la Judecătoria Buftea, ci va trimite avocații să o reprezinte în procesul de divorț de Reghecampf.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au chiulit astăzi de la procesul lor de divorț! Din afară, pare că niciunul dintre ei nu este interesat ca scandalul să se termine mai repede, deși amândoi susțin că vor să încheie această căsnicie urgent. Impresara a explicat de ce a lipsit și astăzi și a lansat încă un mesaj dur pentru soțul ei.

De ce nu a fost Anamaria Prodan la procesul de divorț de astăzi


Anamaria Prodan a transmis că Reghe i-a deschis numeroase procese pentru a mai câștiga niște bani de la ea, însă susține că pe ea nu o interesează. Vedeta mărturisește că toată lumea râde de bărbatul care îi este, încă, soț.

‘Eu sunt plecată din țară. Nici nu știu ce proces este. Reghiță mi-a deschis atât de multe procese din disperarea de a mai lua niște bani de la mine încât le-am pierdut șirul.

El, săracul, se afundă total. Să meargă pe la procese că-l râde toată țara.


Reghe trăiește în lumea lui mică. Iese pe stradă cu amanta cu ochelari de soare și șapcă. E dat afară de peste tot. Când l-am lăsat a terminat și cu meseria, și cu bărbația și cu demnitatea’, a zis ea.

Anamaria Prodan i-a dat încă un sfat lui Reghe, în plin proces de divorț

Mai mult de atât, Anamaria Prodan susține că are multe de zis, dar se abține enorm pentru a nu spune exact ceea ce se întâmplă cu Laurențiu Reghecampf. Totodată, i-a dat și un sfat lui Reghe.


‘Ne abținem enorm să nu dăm toate cărțile pe față. Am să-i dau un sfat lui Reghe. Familia nu se fură, nu se lasă pe drumuri! De familie ai grijă pe viață dacă ești bărbat.

Dacă ești bărbat lași totul în urmă copiilor și familiei și pleci cu capul sus și cu amanta și cu oricine! Asta, dacă ești bărbat. Dacă nu…DISPARI URGENT’, a mai zis ea, potrivit spynews.ro.

Citește și: Andra, victima bullying-ului:„Am fost și cred că sunt și acum. Cum o încurajează Cătălin Măruță / EXCLUSIV


Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte:’Le place să vină cu mami’

Citește și: Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă:’Ne scuzați, atât s-a putut’

Anamaria Prodan, reacție după ce Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Le-a mulțumit jucătorilor pentru experiența de care a avut parte și le-a urat mult succes în continuare.

Anamaria Prodan, încă soția sa, a transmis un mesaj destul de dur după ce a aflat că fostul ei partener de viață nu mai este antrenor.


Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.


Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, a familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva‘, a declarat Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.