Nosfe face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”. Regretatul artist apare în următoarea ediție a emisiunii

.

Nosfe face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite'. Regretatul artist și soția sa, Mădălina Crețan, au fost concurenți în cadrul show-ului culinar. Apariția celor doi la televizor a fost difuzată cu doar o lună înainte de decesul fondatorului trupei „Șatra Benz'. Pentru că filmările emisiunii au avut loc cu mult timp înainte, se pare că rapperul a fost cooptat în echipa lui Florin Dumitrescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Nosfe și Mădălina, soția sa, au vrut să fie adversari la „Chefi la cuțite’ și au decis să gătească preparate diferite. Nosfe a pregătit parmigiana de vinete, iar soția lui a gătit pate de ficat de pasăre. Ambii au primit cele trei cuțite, reușind să-i impresioneze pe jurați cu preparatele lor. Din nefericire, ajuns la bootcamp-ul emisiunii, membrul trupei „Șatra Benz’ nu a reușit să treacă de proba eliminatorie. Totuși, o amuletă deținută de Cătălin Scărlătescu l-ar fi făcut pe acesta să ajungă în echipa lui Florin Dumitrescu.


Nosfe face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite’. Se pare că regretatul artist a fost eliminat din competiție în cea de-a doua probă a bootcamp-ului, unde au participat 60 de concurenți. Acesta a gătit risotto cu legume, un preparat apreciat de Florin Dumitrescu.

Citește și: Soția lui Nosfe, mesaj emoționant la o săptămână de la moartea artistului:'Sunt copleșită'


Citește și: Șatra Benz va lansa un album cu toate melodiile nepublicate ale lui Nosfe, după moartea artistului:„Toate încasările vor merge către șoția și fiica sa’

Citește și: Cum arată Dinu Maxer după ce soția l-a pus să-și facă operații estetice:'Face 49 de ani și are nevoie de îmbunătățiri'

Citește și: Andreea Mantea s-a tuns singură. Cum arată acum:„M-am trezit cu o poftă nebună’

Nosfe face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite’


Pe 16 octombrie 2022, Nosfe s-a atins din viață, în urma unui concert susținut la Romaero. Anterior, acesta participase la emisiunea „Chefi la cuțite’, împreună cu soția sa. Cei trei jurați au fost impresionați de aptitudinile în arta culinară ale acestuia și i-au oferit cele trei cuțite.

Din nefericire, în cea de-a doua probă a bootcamp-ului, acesta a fost eliminat. După cum se poate observa în promo-ul ediției următoare a show-ului culinar, se pare că Chef Cătălin Scărălătescu a folosit o amuletă care i-a permit să aducă în echipe patru concurenți care nu au fost selectați în bootcamp.


Astfel, regretatul artist a fost selectat în echipa lui Florin Dumitrescu: „Cheamă 4 concurenți care nu au fost selectați în bootcamp și repartizează-i în echipe astfel încât să reveniți la numărul inițial de concurenți’.


Cătălin Scărlătescu: „A fost un om care a ridicat foarte mult atmosfera la filmări’

După decesul artistului, Cătălin Scărlătescu a făcut câteva declarații despre parcusul lui Nosfe în emisiunea „Chefi la cuțite’.

„Nosfe a fost fantastic. El vine dintr-o altă poezie. Venea din zona artistică, dar s-a descurcat fantastic de bine. Chiar ne-a impresionat. Deși nu a fost în echipa mea, pot să spun că a fost un om care a ridicat foarte mult atmosfera la filmări.

Ca și cuplu, erau foarte frumoși. Nu erau supărăcioși. Nu au fost conflictuali deloc, nu s-au certat cu nimeni. Știți că la noi se mai întâmplă să se mai certe concurenții între ei.


Era rachetă omul! Cât despre soția lui, care a fost în echipa mea, fata asta mi-a dat un plus în echipă. E foarte trist că a plecat un om așa devreme’, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

Sursa foto: Captură video