Ce a postat Nosfe pe Instagram, cu 3 luni înainte de deces. Coincidență bizară: „A murit pe aceeași dată...”

 Miniosu Alexandra
.

După moartea lui Nosfe, fondatorul trupei „Șatra B.E.N.Z', a ieșit la iveală o coincidență bizară. Artistul a făcut o postare ciudată pe contul său de Instagram, cu trei luni înainte de deces. După de ce s-a aflat că rapper-ul s-a stins din viață, cuvintele scrise atunci de el au stârnit acum un val de controverse și i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva și-a prezis moartea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nosfe, coincidență bizară. Artistul a făcut o postare controversată pe rețelele de socializare cu trei luni înainte de deces. Cuvintele postate de cântăreț atunci i-a făcut acum pe unii internauți să creadă că acesta și-ar fi prezis, de fapt, sfârșitul.

nosfe-2-1nosfe-2-1

Nosfe s-a stins din viață pe 16 octombrie 2022, la doar 37 de ani. Moartea lui a lăsat multă durere în inimile apropiaților săi, aceștia fiind în continuare în stare de șoc. După decesul lui fulgerător, în mediul online a apărut o coincidență bizară legată de o postare făcută de fondatorul trupei „Șatra B.E.N.Z' cu trei luni înainte să se stingă din viață.

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Nosfe.Anunțul făcut de trupa Șatra Benz

Citește și: Nosfe ar fi cerut o pauză în timpul ultimului concert pe care l-a susținut, cu doar câteva ore înainte să moară:„S-a dat jos de pe scenă. A spus că simte ceva în…'

Citește și: Șatra Benz, mesaj dur referitor la moartea lui Nosfe:„Nu s-a sinucis'

Citește și: Ultima apariție a lui Nosfe pe scenă.Cum a fost surprins cu doar câteva ore înainte să moară

Nosfe, coincidență bizară. Ce a postat pe Instagram cu exact 3 luni înainte să moară

Pe 16 iulie 2022, Nosfe a postat pe contul lui de Instagram un vers dintr-o melodiei a trupei sale, „Șatra B.E.N.Z': „Fă, de ce tot zici că am murit?'. Acum, mulți dintre fanii lui au revăzut-o și susțin că artistul părea că-și precize moartea.

„Băăă, a murit după trei luni, pe aceeași dată', „Trei luni mai târziu…', sunt o parte dintre comentariile fanilor lui Nosfe, de la postarea artistului din luna iulie.

De ce a murit Nosfe

Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, s-a stins din viață luni seară, la câteva ore după ce ar fi susținut un concert. După ce ar fi ajuns acasă, cântărețul ar fi făcut infarct, iar soția lui, Mădălina, l-a găsit ulterior căzut în sufragerie.

Extrem de îngrijorată, soția lui Nosfe a sunat imediat la 112. Deși echipajele de salvare au ajuns în zonă, din păcate, medicii i-au constatat decesul.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei', a transmis Poliția Ilfov, printr-un comunicat.

Ce a făcut Nosfe cu 48 de ore înainte de deces

Înainte cu 48 de ore de deces, Nosfe a lansat și ultima lui melodie și videoclip, intitulată „N-am de dat'. E vorba despre o colaborare cu Guess Who, Aura și Prny.

Recent, Nosfe a apărut și la Antena 1. Cântărețul a participat la „Chefi la cuțite' și i-a impresionat pe toți prin preparatul lui.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton