Imagini neașteptate cu Sorina, fetița adoptată care locuiește la New York. Cântă la pian impecabil și a susținut primul recital

 Cica Cristina
.

Se pare ca Sorina Săcaărin a reușit să se adapteze bine în America, după scandalul adopției sale de către un cuplu de români stabiliți peste hotare. Fetița știe sa cânte la pian și a ținut chiar primul ei mini-recital în New York.

Sorina-Sacarin-2Sorina-Sacarin-2

Sorina Săcărin și-a făcut apariția într-un mini-recital susținut la New York. După câteva luni petrecute în noua familie si câteva lecții de pian, fetita adoptată a reușit sa cânte prima sa piesă la pian în fața publicului și fără ajutorul profesorilor.

Pe lângă lecțiile la pian, Sorina mai merge la înot și la gimnastică, dovadă stând filmulețele care au apărut în spațiul public după ce a părasit România.

Sorina Săcărin, fetiţa adoptată din Baia de Aramă, cântă la pian

Sorina Săcărin a fost adoptată de soţii Ramona şi Gabriel Săcărin, în urma unui scandal de proporții care a cutremurat țara, după ce micuța a fost bruscată de procuroare. Acesasta din urmă a luat-o cu forta din casa asistenţilor maternali din Baia de Aramă, notează adevărul.ro.

De atunci, asistenții maternali au făcut tot posibilul să o țină pe fetiță în țară, contestând masura și apelând la toate mijloacele posibile, printre care și proteste, pentru ca familia Săcarin să nu aibă dreptul de a o lua. În final, însă, instanța a decis că Sorina poate pleca împreuna cu părinții adoptivi, părăsind România in luna iulie a anului 2019.

Sursa foto: Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton