Noi imagini cu Cătălin Botezatu, după ce a trecut pe lângă moarte: „Îmi revin încet, dar sigur!”

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Botezatu se reface după operația foarte grea de extirpare a unei tumori canceroase, spre bucuria tuturor celor care îl iubesc, prieteni apropiați sau fani de pe rețelele de socializare. Designerul își ține prietenii la curent cu evoluția stării sale de sănătate și, din fericire, are vești bune. Cătălin se reface în Turcia și anunță pe toată lumea că se simte bine.

Cătălin BotezatuCătălin Botezatu

„În ceea ce mă privește, îmi revin încet, dar sigur. Am făcut un nou control și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat!❤', – este mesajul transmis  pe rețelele de socializare de Cătălin Botezatu, care este vizibil schimbat după intervenția chirurgicală prin care a trecut.

Cătălin a primit mii de mesaje de încurajare și chiar dacă, în unele dintre fotografiile postate pe Instagram, se vede că este palid, designerul are grijă să primească un „Bravo, ai stil!' pentru fiecare dintre aparițiile sale, indiferent de starea de sănătate.

Operația a durat șase ore

În urma operației care a durat șase ore, medicii turci i-au extirpat lui Cătălin Botezatu jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism.
Bote are probleme de sănătate, din 2015, și cu inima și are montate și cinci stenturi până în prezent.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton