Niki Minaj, ținută extravagantă la Paris Fashion Week

.

Nicki Minaj reușește în ultima perioadă să surprindă la fiecare apariție ori postare publică. Aceasta a purtat o ținută extravagantă și mai puțin obișnuită în cadrul săptămânei modei din Paris, acoperindu-și doar un sân.


 

 

 

 

Deși este în plin conflict cu o altă cântăreață din zona hip-hop, rnb pe numele ei Remy Ma, Nicki Minaj a adoptat o ținută extravagantă la Paris Fashion Week, arătând că nu este afectată de acțiunile rivalei sale. Astfel în timp ce cealaltă cântăreață Remy Ma a scos doua melodii prin care o atacă subtil pe Nicki, aceasta a preferat să participe la diverse show-uri din cadrul Săptămânii modei de la Paris și să continue colaborarea cu Future.

 

 

 

Nicki a ales să poarte o ținută care îi dezvăluie un sân însă nu în totalitate, acesta fiind acoperit cu un accesoriu. Probabil că nu a vrut să cadă în altă extremă, fiind poate prea mult pentru genul acesta de evenimente.


 

 

Cântăreața nu a întârziat să posteze imagini pe Instagram cu ținuta purtată, fanii având reacții care mai de care. Mulți au comparat-o cu Lil Kim, cea din urmă fiind și ea în trecut în conflict cu Nicki și purtând o ținută asemănătoare în cadrul premiilor VMA din 1999.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram