Nicușor Iordan rupe tăcerea! REACȚIA artistului la acuzația halucinantă că ar fi trăit o poveste de iubire cu Aurelian Preda

.

În urmă cu puțin timp, Anamaria Preda făcea o afirmație halucinantă legată de relația dintre răposatul ei tată, Aurelian Preda și cel pe care artistul de muzică popualară l-a numit, toată viața, cel mai bun prieten al său. Anamaria a spus că tatăl său și Nicușor Iordan ar fi trăit o poveste de iubire, însă acesta din urmă neagă vehement că ar fi homosexual.

Anamaria Preda susține că însuși Nicușor Iordan i-a povestit că el și tatăl ei au fost iubiți, până în clipa în care Aurelian Preda a închis ochii. Datorită acestei presupuse relații artistul l-ar fi rugat pe Nicușor să aibă grijă de fiica lui după moartea lui.


Nicușor Iordan a luat foc, însă, când a auzit afirmațiile pe care Anamaria le-a făcut publice.

„Ea spune că eu aș fi avut o relație cu Aurelian…. Nimic mai fals! Și există dovada vie că eu i-am spus cu totul altceva. Faptul că ea a fost povățuită de către nu știu cine să spună asemenea aberație este fix problema ei. Și în momentul în care a întrebat-o colega voastră Mirela – «Bun, dar 14 ani de zile, tu ai văzut vreun gest, ceva?», Anamaria a spus adevărul atunci – «NU» „, a spus Nicușor Iordan  în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.


De asemenea, Nicuşor Iordan a precizat că el a avut o relaţie mulţi ani cu o femeie, pe care Anamaria Preda o cunoaşte, însă artistul nu a vrut să ofere mai multe detalii despre această acum, spunând că va oferi mai multe detalii la timpul potrivit.

„La timpul potrivit, o să va spun că a existat o femeie. Cu care am trăit foarte mulți ani de zile. O femeie care a fost foarte apropiată. De ce aș face-o publică? Pe cine aș înveseli sau supăra? Știe Bunul Dumnezeu. Și lucrul acesta este legat de acea aberație pe care a spus-o Ana, că eu i-aș fi spus pe aeroport că eu am trăit cu taică-su. Nu, i-am spus cu totul altceva. O să vă și demonstrez că minte grosolan’, a spus Nicuşor Iordan.


Anamaria Preda îl acuză pe Nicușor Iordan de viol

După moartea lui Aurelian Preda, în 2016, fiica lui adoptivă, Anamaria Rosa, a rămas în grija solistului Nicușor Iordan, bun prieten cu Aurelian, căruia i-a pormis că va avea grijă de fata lui.

Anamaria Rosa, în vârstă de doar 19 ani, a dat declarații cutremurătoare despre ultimii trei ani din viața ei, acuzându-l pe Nicușor Iordan de o serie de orori, precum abuz sexual, pornografie infantile și șantaj.