Nicușor Dan, tată pentru a doua oară, la 52 de ani. Soția primarului Capitalei a născut prematur

 Dumba Gabriela
.

La 52 de ani, Nicușor Dan a devenit, astăzi, tată pentru a doua oară! Soția primarului Capitalei a născut prematur un băiețel, la Spitalul Filantropia din București. În ciuda nașterii premature, atât mama, cât și bebelușul, se simt bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Primarul Capitalei, Nicușor Dan a devenit joi, 26 mai, tatăl unui băiețel, după ce soția lui, Mirabela Grădinaru a devenit pentru a doua oară mamă. Nicușor Dan și Mirabela mai au o fetiță, pe Aheea, în vârstă de 6 ani, născută în mai 2016, în timpul campaniei electorale de la alegerile locale.

279696655_540197844123301_252604460278201342_n279696655_540197844123301_252604460278201342_n

Nicușor Dan, tată a doua oară. Soția lui a născut un băiat

Deşi a fost o naştere prematură, atât mama cât şi cel mic se simt bine, potrivit surselor Antena 3.

Băieţelul încă de află în terapie cu suplimentare de oxigen.

Nicușor Dan, în vârstă de 52 de ani, nu a anunțat până acum, marele eveniment din viața familiei lui. În 2016 când a venit pe lume fetița sa, Nicușor Dan declara:

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetițe minunate și sănătoase. Multumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o'.

La alegerile locale din 2020, Nicușor Dan a fost ales în funcția de primar general al Capitalei cu 42,8% din voturi, devansând primarul în funcție, Gabriela Firea.

În ianuarie 2017, fetița avea să devină, fără să vrea sau să conștientizeze, cea mai tânără protestantă care participa la o manifestație organizată în București. Iar asta pentru că Nicușor Dan a venit în Piața Victoriei însoțit de întreaga sa familie.

El și-a ținut copilul în brațe, învelit într-o păturică. „Am fost cu ea la roșia Montană, am fost la tribunal, îi creez amintiri, spunea pe atunci politicianul.

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele imagini cu noua iubită, Ștefania Duca:'Atât de frumos e să guști din toate experiențele'

Citește și: Iulia Sălăgean, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a aflat de mesajele cu Gabi Bădălău:'Este luată, purtată, lăsată'

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău:„Un bărbat e născut vânător, dacă…’

Cine este soția lui Nicușor Dan

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru s-au cunoscut în 2005, când ea era studentă, iar el avea 35 de ani. De altfel, femeia care i-a născut doi copii primarului Bucureștiului nu este trecută în declarația de avere a edilului.

„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentã în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte cã se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sã mã întorc acasã, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenã ce fusese plecatã cu bursã Erasmus în Franta. Am renuntat sã mã mai întorc acasã si am iesit cu mai multi prieteni.

Am zis sã mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de dupã sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor.

Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine', a declarat acum câțiva ani Mirabela.

Mirabela este managerul uneia dintre cele mai mari companii auto din România și femeia alături de care Nicușor Dan a pus bazele Asociației Salvați Bucureștiul, iar apoi al partidului Uniunea Salvați România.

Sursa foto: Hepta


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton