Niculina Stoican, acuzată de furt după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cine a dat-o în judecată

.

Niculina Stoican se află în centrul unui nou scandal, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Până a ajunge la tribunal cu Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican va ajunge în fața instanței cu Olguța Berbec. Protejata regretatului artist o acuză pe Niculina Stoican că i-ar fi furat o piesă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Niculina Stoican și Olguța Berbec se judecă pentru o speță care privește drepturile de autor și cele conexe, în materie de proprietate intelectuală. Mai exact, Niculina ar fi preluat fără a cere acord explicit melodii care ar fi fost cântate de către Olguța Berbec.

Olguța Berbec a acționat în instanță împotriva colegei sale de la Ansamblul Doina Gorjului. Interpreta de muzică populară nu a vrut să ofere multe detalii despre procesul pe care îl are împotriva Niculinei Stoican, explicând că o să discute despre acest aspect din viața ei atunci când o să fie cazul.


„Nu am nimic de spus, nu a început procesul. Este un proces public, vom vorbi când va fi cazul. Când va fi soluționat, va vorbi avocatul’, a transmis Olguța Berbec pentru Fanatik.

Olguța Berbec a fost mereu apropiată a regretatului Petrică Mâțu Stoian, mai ales că și în urmă cu 5 ani cântărețul i-a cântat acesteia la nunta cu Remus Novac. Mai mult de atât, în acest an artistul i-a oferit cântăreței costumul popular al memei lui, după moartea acesteia.

Niculina Stoican nu trece prin momente deloc ușoare, mai ales că e foarte afectată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, dar și de scandalul cu Doru Gușman, impresarul acestuia.


‘Nu trec prin momente foarte plăcute, nu vreau să dau nicio declarație pe acest subiect’, a spus Niculina Stoican cu privire la procesul cu Olguța Berbec, potrivit sursei citate.

Citește și: Dorel Vișan s-a retras din viața publică. Unde locuiește și cu ce se ocupă actorul acum

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: „Am făcut 7 teste


Citește și: De ce au divorțat Alexandra Stan și fostul ei soț, Emanuel Necatu: „Ne certam, era toxic tot ce se întâmpla

Niculina Stoican, în scandal cu fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican și fostul impresar al lui Petrică Mâțu Stoian sunt în plin scandal, iar cântăreața a mărturisit că îl va da în judecată pe acesta pentru că i-a adresat injurii atât ei, cât și ansamblului pe care îl conduce.

„Nici nu vreau să aud de această doamnă. Nu vreau să aud de Niculina Stoican. Chiar o rog să mă dea în judecată!’, a declarat Doru Gușman.


Cei doi sunt în plin război, asta după ce impresarul a mărturisit că Niculina Stoican l-ar fi umilit în repetate rânduri pe regretatul cântăreț făcuându-l astfel să ia decizie de a renunța definitiv la ansamblu și să grăbească pensionarea.


Cântăreața Niculina Stoican a mărturisit că decizia de a pleca din Ansamblu Folcloric Maria Tănase a fost a lui Petrică Mâțu Stoian, asta după ce el a hotărât să nu mai fie condus de nimeni și să poată cânta oricând și oricând în funcție de cum își dorește.

‘Plecarea de Maria Tănase a fost alegerea lui. El a mai avut o tentativă, dar nu avea anii necesari. Apoi a recalculat și a ieșit bine. Mi-a spus că nu mai vrea sa-i spună nimeni ce sa facă și că vrea să cânte cât și când vrea el.


L-am scos în fața publicului și i-am explicat că el este tot timpul binevenit să cante la noi și cu noi. A fost aplaudat de o țară întreagă. Nu a fost deloc trist când a plecat’, a spus Niculina Stoican.