Niculae Bădălău a fost reținut de DNA, într-un dosar de corupție. Tatăl lui Gabi Bădălău este acuzat de dare de mită și trafic de influență

.

Niculae Bădălău a fost reținut de DNA, într-un dosar de corupție. Niculae Bădălău, fostul deputat PSD, a reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA, într-un dosar de corupție. Fostul senator a fost reținut și audiat duminică seara, pentru trafic de influență și dare de mită. Luni, Niculae Bădălău va fi dus la mandat, la Curtea de Apel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Niculae Bădălău a fost reținut de DNA, într-un dosar de corupție. Niculae Bădălău, vicepreședintele Autorității de Audit a fost reținut pentru 24 de ore, într-un dosar de corupție. Tatăl lui Gabi Bădălău, a fost reținut duminică seara, pentru trafic de influență și dare de mită. În dosar, procurorii investighează un presupus lobby pentru companiile pe care le dețin copiii săi.

DNA a confirmat într-un comunicat că Niculae Bădălău, consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi și vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul aceleiași instituții, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de dare de mită, în formă continuată și trafic de influență.


Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu plângere penală de socru!Niculae Bădălău o acuză de violare de corespondență

Citește și:Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău:sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Citește și:Când începe „Survivor România’ 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină’

Citește și:Ce pensie militară ia Ilie Năstase:„Sunt gata să renunț la ea. Toată lumea sare la gâtul meu’

Niculae Bădălău a fost reținut de DNA, într-un dosar de corupție


Niculae Bădălău a fost reținut de DNA, într-un dosar de corupție. Baronul PSD a fost audiat într-un dosar de corupție, el fiind reținut duminică seara, pentru trafic de influență și dare de mită. În dosar, procurorii investighează un presupus lobby pentru companiile deținute de copiii săi.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând din 27 noiembrie, a lui Niculae Bădălău, la data faptelor consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul aceleiaşi instituţii, pentru dare de mită, în formă continuată, şi trafic de influenţă, şi a unei persoane fizice, reprezentant al unei societăţi comerciale, pentru dare de mită„, a anunţat, duminică seară, DNA.


Bădălău i-ar fi promis unui primar suma de 170.000 de euro. Edilul este Dan Păsat, primarul localității Bucșani, din județul Giurgiu. Tot el l-ar fi denunțat pe Niculae Bădălău la DNA, potrivit Libertatea. Conform procurorilor, fostul social democrat i-a pretins unui primar să atribuie un contract unei societăți administrate de o rudă de-ale sale. Acesta i-ar fi promis în schimb că va discuta cu o persoană din conducerea Companiei Naționale de Investitii pentru a-i finanța două proiecte.


Gabi Bădălău a mers la tatăl său în arest, cu câteva bagaje și însoțit de un prieten

Gabi Bădălău a ajuns la arestul unde se află tatăl său, după ce acesta a fost reținut de autorități, duminică seara. Fiul lui Niculae Bădălău a venit cu câteva bagaje, fiind însoțit de Iulian Dirnea, potrivit spynews.ro.


La scurt timp după ce fostul social democrat a fost reținut, fiul său, Gabi Bădălău s-a prezentat, luni dimineața, la locul unde este reținut tatăl său. Acesta a venit echipat cu câteva bagaje, fiind însoțit de Iulian Dirnea. Niculae Bădălău nu este singurul audiat în acest caz de corupție, alături de el, a fost reținut și reprezentantul unei firme, acuzat de complicitate la dare de mită.

Niculae Bădălău a împărțit afacerile copiilor săi, Gabi și Sabina Bădălău, iar acestea sunt cercetate în cadrul infracțiunii de luare de mită și trafic de influență. În trecut, Niculae Bădălău a mai fost acuzat pentru trafic de influență.

Sursa foto: Facebook