Nicoleta Voicu, revoltată la mormântul Corneliei Catanga: "Au fost ciuruiți pentru situația financiară"

.

Nicoleta Voicu a mers la mormântul Corneliei Catanga, la o zi după ce artista a fost înmormântată, pentru a-i aprinde o lumânare. Cântăreața de muzică populară este revoltată de criticile aduse în ultimele zile familiei Pădureanu-Catanga pe seama situației financiare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu nu a putut fi prezentă la înmormântarea Corneliei Catanga din cauza restricțiilor impuse de autorități, însă a mers astăzi pentru a duce un buchet de flori. Cântăreața consideră nedrepte critice îndreptate spre familia regretatei Cornelia Catanga din cauza situației financiare actuale. Aurel Pădureanu a cerut ajutor pentru înmormântare lui Gigi Becali.


‘Nu are cum să nu te miște sufletește, nu are cum. O moarte cu multe semne de întrebare, dar cu un răspuns sigur. Atâta durere și atâta suferință pe care publicul nu o înțelege și m-a durut cel mai mult faptul că i-a cam ciuruit zilele acestea… o familie de artiști, trei. Și toți trei artiști de primă mână… ca domnul Pădureanu, Alexandru Pădureanu, ca doamna Catanga nu se vor mai naște…


Nu degeaba i se spunea regina muzicii lăutărești. Să fie ciuruiți pentru acea situație financiară, despre care, nu știu, a fost strigătul lor de disperare. Cu siguranță nu le-a fost ușor… Ce părinte nu ar fi făcut la fel. Pentru că au făcut un împrumut la bancă și au girat cu casa, cu munca lor de o viață. Câți părinți nu au copii bolnavi și își vând casele…’, a mărturisit Nicoleta Voicu pentru wowbiz.ro.

Nicoleta Voicu a vorbit și despre faptul că în astfel de perioadă grea, artiștii ajung în situații grele. ‘Artiștii mai au perioadele de post, în care nu cântă. În familia doamnei Catanga în post, trei artiști, nu cântă niciunul… Trăiesc din rezerve’, a adăugat ea.


Citește și: Ce i-a spus Aurel Pădureanu Marei Bănică, după ce Cornelia Catanga a murit. „E o moarte în mizerie

Citește și: Cornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel'


Cornelia Catanga a făcut infarct și avea și COVID-19

Cornelia Catanga a murit la spital, vineri dimineață, în urma unui stop cardio-respirator, suprapus și cu infecția cu COVID-19. Aurel Pădureanu nu a crezut niciodată în existența COVID-19.

„Soția mea nu a murit de COVID, a făcut stop cardiac! Eu vreau să o înmormântez creștinește, nu în alt mod’ a declarat Aurel Pădureanu, vineri, după ce artista s-a stins.

Sâmbătă, în jurul orelor prânzului, trupul neînsuflețit al regretatei Cornelia Catanga a fost ridicat de la morga Spitalului Universitar din Capitală și dus direct la cimitirul Ghencea Civil.


Pe 10 martie, artista împlinise vârsta de 63 de ani și, invitată într-o emisiune TV, Cornelia Catanga și-a spus povestea de viață cutremurătoare. A fost adusă pe lume prematur, la 7 luni și cântărea doar 850 de grame, iar mătușa și bunica ei au aruncat-o sub pat, crezând că este moartă.


‘Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus „aoleu, pentru neagra asta să se nenorocească sora mea'. Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea. Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul’, a spus Cornelia Catanga.

‘Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip’, mai povestit Cornelia Catanga.