Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, abuzată în căsnicie: "A fost agresiune, teroare psihică..."

.

Nicoleta Voicu nu prea are noroc în dragoste. Nici înaintea relației cu Gheorghe Turda, de care s-a despărțit cu scandal, nu a fost foarte fericită. Ba chiar a trecut printr-un mariaj abuziv, cu un bărbat care a terorizat-o ani de zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Artista a făcut dezvăluiri dureroase, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars despre violențele primite de la fostul partener, tatăl copilului ei. În urmă cu mulți ani, mai exact în vremea studenției, vedeta a întâlnit un bărbat care a făcut-o să spună cel mai sincer ‘DA’, dar care i-a și adus atât de multă suferință.


Nicoleta Voicu a mărturisit că iubirea de la început s-a transformat treptat în gelozie, apoi în violență verbală și fizică, ajungând să fie traumatizată psihic de cel pe care-l făcuse tată.


Fosta lui Gheorghe Turda mărturisește că de dragul fiului ei a ajuns să îndure 20 de ani de chin până să aibă puterea să pună capăt mariajului care o face și acum să vorbească cu lacrimi în ochi.

‘Ne-am cunoscut la facultate, studenți fiind. Căsnicia mea a fost cu multe rele. A durat 20 de ani, pentru copil. A fost iubire la început, dar a fost o căsnicie sufocantă. De exemplu, o ceartă pornită de dimineață se termina când se săruta el. S-a ajuns și la poliție.

A fost agresiune, o teroare psihică, avem 45 de kg, plângeam, eram nemâncată. Stăteam și pe strada la două noaptea, venea și poliția, dar când veneau, el se liniștea și ei vedeau că era liniște.


Dar până să am curajul să sun la Poliție mi-au trebuit ani de traume. Nu a fost acea bătaie care să lase urme, dar… Era foarte gelos. A mai fost o tentativă de divorț, dar eu n-am bănuit nimic.

Am dus copilul la grădiniță și după am verificat cutia poștală și am văzut decizia de divorț. Am căzut pe acele trepte, a fost un șoc, am conștientizat că pierdeam copilul pentru că nu aveam un loc de muncă’, a spus Nicoleta Voicu într-un interviu oferit pentru Antena Stars.


Citește și: Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda:’Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?’

Citește și: Gheorghe Turda, primele declarații despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu:’Femeia care a înșelat o dată, înșală și…’

Citește și: Calvarul prin care trece Nicoleta Voicu de 2 ani! A ajuns la Poliție și dă vina pe Gheorghe Turda: „Apelurile de la 12 noaptea…'

După divorț am simțit o eliberare

Nicoleta Voicu spune că decizia de a divorța i-a readus libertatea și zâmbetul pe chip.


‘După divorț am simțit ca am o eliberare. De data aceea eu am decis să divorțez, făceam atacuri de panică din cauza lui de vreo două ori pe lună.

De multe ori plângeam pe drum și la intrarea în curte încercam să par bine. Dacă aș povestit totul, ar plânge și frunzele în pom. M-a durut suferința copilului meu și acum am rămas singură în cele mai grele clipe’, a mai adăugat interpreta de muzică populară.


Acuzația lui Gheorghe Turda că a profitat de banii lui a scos-o din minți oe Nicoleta

Povestea, care inițial părea una de dragoste frumoasă și sinceră, s-a transformat într-un scandal de proporții care durează de prea mult timp. Când credea că a întâlnit bărbatul care să o facă fercită, Nicoleta Voicu s-a lovit de o altă dezamăgire.

„M-au deranjat declarațiile că l-aș fi căutat pentru bani. Nu îi e rușine pentru că a fost în casa părinților mei și dacă sunt simpli de la țară și l-au tratat omenește, nu merită să fie călcați în picioare.’, a spus Nicoleta Voicu la Antena Stars.