Nicoleta Luciu revine în televiziune. Unde va putea fi urmărită: „O să vă distrați”

.

Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune. În urmă cu puțin timp, bruneta susținea că își dorește să se întoarcă pe micul ecran și că este dispusă să facă naveta de la Miercurea Ciuc la București. Se pare că vedeta a primit oferta la care spera și va putea fi urmărită de telespectatori în cadrul unui nou show. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


De mai mulți ani, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectatoarelor și a lăsat Bucureștiul pentru viața liniștită din Miercurea Ciuc. O bună bucată de vreme, aceasta a susținut că nu ia în considerare revenirea pe micul ecran, însă lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă. Într-un interviu recent, aceasta și-a exprimat disponibilitatea de a face naveta din orașul în care locuiește la București, în eventualitatea în care primește o ofertă avantajoasă. Se pare că Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare.


Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune. De-a lungul timpului, vedeta a primit mai multe oferte pentru diferite proiecte TV, însă a fost nevoită să le refuze din cauza programului încărcat. „Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat’, susținea aceasta, în urmă cu puțin timp.

Citește și: Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea în televiziune:„Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar…’


Citește și: Ce făcea Nicoleta Luciu în spatele camerelor de filmat, când juca în telenovele:'Tot timpul mă…'

Citește și: Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după externarea din spital:„Se reface. Trebuie să…’

Citește și: O tânără și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior.Cum a reacționat impresara

Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune

Pe rețelele de socializare, Nicoleta Luciu a postat mai multe imagini dintr-un platoul de televiziune. Îmbrăcată într-o rochie lungă, aceasta a fost complimentată de fanii săi, care și-au exprimat, totodată, bucuria de a o vedea pe micul ecran.


Potrivit cancan.ro, se pare că vedeta a fost surprinsă la a filmările emisiunii „Prețul cel bun’, show prezentat de Liviu Vârciu la Antena 1. Acest lucru a fost sesizat și de urmăritorii acesteia, având în vedere decorul platoului. Cu toate acestea, în descrierea din dreptul fotografiilor, bruneta nu a oferit foarte multe detalii despre televiziunea la care va apărea.

„O să vă distrați! Când, unde? O să aflați în curând!’, a scris Nicoleta Luciu pe Facebook, în dreptul imaginilor.


„Vreau la tv, dar aștept propuneri’

Recent, Nicoleta Luciu a susținut că a refuzat câteva oferte de a lucra în televiziune, fiind ocupată cu creșterea celor patru copii. Cu toate acestea, vedeta este dispusă să facă naveta, având în vedere faptul că este nevoită să vină în București de câteva ori pe săptămână pentru anumite proceduri estetice.


„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen. (…)

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit impact.ro.

Sursa: Facebook