S-a despărțit Brad Pitt de iubita tinerică? Nicole Poturalski, fotografiată cu soțul ei, după escapada romantică de la Paris, cu celebrul actor

.

Nicole Poturalski a fost surprinsă în compania soțului ei, proprietarul de restaurante Roland Mary (68 de ani). Cei doi au ieșit la cină, semn că bărbatul nu este deloc gelos că femeia cu care este căsătorit de opt ani a fost, în urmă cu două luni, într-o escapadă romantică la Paris, cu Brad Pitt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicole Poturalski, Roland Mary și Brad Pitt formează un triunghi amoros mai ceva ca-n filme. Și dacă în unele producții de la Hollywood se lasă cu crize de gelozie și haine aruncate peste balcon, în viața celor trei totul este lapte și miere și toată lumea iubește pe toată lumea.


Brad Pitt și Nicole Poturalski formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul internațional. Așadar, dincolo de faptul că îi desparte o diferență de vârstă de 29 de ani, actuala iubită a lui Brad este măritată.


Tănăra în vârstă de 27 de ani este căsătorită de opt ani cu Roland Mary, mai în vârstă cu 41 de ani decât ea. Nu se pune problema unui divorț între ei pentru că soțul încornorat nu este deloc gelos și nu a obligat-o pe Nicole să renunțe la aventura cu Brad Pitt.

Citeste si: Noua iubită a lui Brad Pitt ascunde multe secrete. Este măritată, are un copil, iar actorul este prieten cu soțul ei, mult mai în vârstă

Mai mult, la două luni de la escapada romantică de la Paris, în care Nicole a fost cu iubitul ei, Brad Pitt, tânăra a fost surprinsă acum la cină, cu soțul ei.


Conform Daily Mail, restaurantul unde au mâncat Nicole și soțul ei este același unde a început ciudata relație dintre fotomodel și actorul Brad Pitt.


Brad a întâlnit-o prima dată pe Nicole în august anul trecut la Borchardt, restaurantul soțului ei. Brad Pitt venea la Borchardt de ani buni. Îl cunoaște pe Roland, iar Nicole era acolo când el a venit să-și sărbătorească noul film (Inglorious Bastards – n. red.). Brad a făcut cunoștință cu Nicole, iar aceasta i-a dat numărul. Nicole călătorește mult în interes de serviciu, așa că aceasta l-a contactat pe Brad când a ajuns în Los Angeles, a declarat un prieten de-al lui Nicole pentru MailOnline.


Roland este un tip foarte filozofic. A fost căsătorit de mai multe ori și are 5 copii. Nu-l interesează negativitatea sau gelozia, a dezvăluit o sursă din anturajul său, citată de Daily Mail.

Citește și: Brad Pitt are o nouă iubită, cu 29 de ani mai tânără! Cine este modelul care seamănă izbitor cu Angelina Jolie

Brad Pitt a dus-o pe Nicole la castelul unde s-a însurat cu Angelina Jolie

Angelina Jolie a luat foc în momentul în care a aflat că Brad Pitt și-a dus noua iubită chiar în locul nunții lor, castelul Miraval, din Franța. Actrița ar fi mărturisit apropiaților că nu se aștepta niciodată ca fostul ei actual soț să se coboare la așa ceva.


„Angie este furioasă și complet uluită că Brad a putut coborî la un nivel atât de jos, a declarat o sursă, potrivit The Mirror. 

„Ea spera că lucrurile se vor calma după o vară grea, cu lupte în tribunal, dar acum totul este pierdut,
a mai spus sursa. Angelina este deranjată de faptul că fostul ei soț se
afișează atât de public cu noua lui parteneră, în loc să-și mențină
viața amoroasă privată.

„Faptul că a dus-o în locul în care s-au căsătorit este total lipsit de tact și nepotrivit. Toată această situație va face ca lucrurile să devină tot mai greu de rezovat între ei… au ajuns într-un punct pe care nimeni nu și-l imagina posibil.


„La rândul său, Brad consideră căa ea i-a făcu viața un iad în
ultimii ani, blocându-i cererile de bază și toate eforturile de a fi
corect și cordial
,  a dezvăluit o altă sursă.