Nicole Cherry, pusă într-o postură penibilă de un fost iubit: "Mi s-au luat banii și pe o apă plată"

.

La 20 de ani, Nicole Cherry are o relație stabilă și planuri frumoase alături de Florin, iubitul ei, dar nu întotdeauna experiențele artistei cu băieții au fost cele mai fericite. Iată despre ce moment jenant din viața ei a povestit Nicole!


Într-un top trei al celor mai neplăcute tare de caracter este, cu siguranță, zgârcenia, care, în cazul de față, poate fi numită și lipsă de cavalerism, iar de multe ori, proastă creștere. Nici Nicole Cherry, în pofida statutului ei de vedetă, nu a fost lipsită, veți vedea, de o experiență neplăcută, pe vremea când nu avea încă o relație stabilă.

„Mi se pare strigător la cer'

Nicole a fost invitată în oraș de către un tânăr admirator, însă, după câte a povestit chiar artista, în cadrul unei emisiuni TV, lucrurile nu au decurs bine deloc. Evident, în secolul XXI s-a instituit de mult obiceiul de a plăti „nemțește', dar, de obicei, când un tânăr te invită undeva, trebuie să fie pregătit să-și asume rolul până la capăt. Iar Nicole spune că va avea grijă ca fiul sau fiica ei să-și însușească această regulă, care nu este una învechită, ci doar o dovadă de cavalerism și de bun-simț.


„Asta e o concepţie pe care nu o s-o schimb şi o să o transmit şi fiului sau fiicei mele. O să spun: Mama, dacă baiatul vine, băiatul plăteşte. Dacă tu eşti băiatul, tu plăteşti. Aşa e frumos. Nu am mai ieşit după. Nu am mai putut. Mi se pare că băiatul trebuie să fie bărbat. Mi s-au luat banii şi pe o apă plată. Mi se pare strigător la cer’, a declarat Nicole Cherry.