Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă: „Sunt superstițioasă. Vom avea parte de lucruri care nu s-au mai făcut” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Nicole Cherry a făcut primele declarații despre nuntă. Până la 23 de ani, Nicole Cherry a bifat toate punctele importante. E mamă, soție, iar cariera ei e pe val. Cum reușește să facă performanță în muzică și în același timp să fie mamă cu normă întreagă pentru adorabila ei fiică, Anastasia, dar și o soție desăvârșită ne-a dezvăluit în cele ce urmează. Secretul ei? Dragostea necondiționată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tu și tatăl fetiței tale ați făcut, deocamdată, doar cununia civilă. Multă lume te întreabă probabil acum și despre nuntă. Ați stabilit o dată? Cum ai vrea să arate fericitul eveniment?

Clar îmi doresc să fie un eveniment diferit față de cel pe care l-am avut. Nu ne-am gândit încă la toate detaliile și nici la dată și alte lucruri, dar, cu siguranță, le veți afla la momentul potrivit și cred eu că vom surprinde și cu următorul eveniment.

nicole-cherry-declaratii-nuntanicole-cherry-declaratii-nunta

Citește și: Ce operații estetice are Nicole Cherry:„Nu sunt genul de persoană care să mint'

Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă:”Mai sunt momente în care îmi este greu”

Citește și: Cine este George Steven, bărbatul cu care se mărită Adriana Bahmuțeanu.Trăiește în America de 23 de ani

Citește și: Dani Oțil, ironii „à la Buhnici” la adresa soției sale, când a văzut-o în costum de baie:”Noroc că nu are…”

Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă

Spuneam mai devreme că la cununia civilă și botez ai schimbat mai multe rochii. La fel o să faci și în ziua nunții? Vei opta pentru clasicul alb sau vei alege o culoare mai îndrăzneață?

Sunt superstițioasă, și-n ziua nunții îmi doresc să am o singură rochie. Probabil va fi o rochie, la fel ca și rochia pe care am avut-o la cununie, cu accesorii care vor fi detașabile, dar, cu siguranță, va fi o singură rochie. Cât despre culoare, îmi doresc să fie albă, nu voi alege alte culori. (zâmbește)

Cât de importantă este cununia religioasă pentru tine? Vei respecta toate tradițiile, cum ar fi furatul miresei, sau veți face o nuntă mai… modernă?

Voi respecta tradițiile pe care le-a respectat și mama mea la nunta ei, dar furatul miresei mie nu mi se pare o tradiție neapărat, ci e mai mult o chestie modernă care a venit după mult timp, dar vom avea parte atât de tradiții, cât și de lucruri care poate nu s-au mai făcut, zic eu. Vom vedea la momentul acela.

Nicole Cherry, despre fiica ei: „Îmi doresc ca toată lumea să o cunoască și să o vadă'

Vreau să ne spui câte ceva și despre partea profesională, pentru că printre cititoarele noastre se numără cu siguranță și multe care-ți ascultă piesele. Tu și soțul tău ați apărut împreună în videoclipul „Scrie-mi pe suflet, iar prin prisma lui ai anunțat că ești însărcinată. Te-ai gândit ca pe viitor să o incluzi și pe fiica ta? La ce carismatică este, sigur va cuceri publicul!

Toate la timpul lor. Momentan nu am găsit acea piesă în care să o includ pe Anastasia, dar cine știe, vom vedea. Pe viitor, dacă se va ivi ocazia, cu siguranță. Îmi doresc ca toată lumea să o cunoască și să o vadă, pentru că e un motiv de mândrie pentru mine și știu că și oamenii, și comunitatea mea o iubesc.

La final, vreau să ne spui trei lucruri inedite despre tine, despre care lumea nu a auzit până acum. Poate ai vreo pasiune ascunsă sau un hobby mai atipic…

Îmi place foarte mult echitația, chiar dacă nu am mai fost de foarte mult timp. Iubesc caii și îmi place mult să merg la echitație. Iubesc animalele, dar asta cred că am mai spus-o și… cam atât. (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Dan Niculescu, Ostafi Photography, Arhivă Personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton