Nicole Cherry a apelat la ajutorul unui psiholog: „Frica mea cea mai mare e...”

.

Nicole Cherry a apelat la ajutorul unui psiholog. Cântăreața se poate lăuda cu o carieră de succes și cu o familie împlinită. În urmă cu un an, aceasta a adus-o pe lume pe micuța Anastasia. Artista și soțul ei, Florin Rus, sunt în culmea fericirii și susțin că sunt pregătiți să devină părinți pentru a doua oară. Într-un interviu recent, Nicole Cherry a dezvăluit faptul că s-a adresat unui psiholog pentru a depăși o frică care o „copleșește'. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cântăreața a strâns o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare și nu ezită să împărtășească cu fanii și momentele neplăcute din viața ei. Tânăra solistă a vorbit deschis despre provocările cu care se confruntă de când a născut și cum a reușit să împace cu succes viața de mamă și cariera. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Nicole Cherry a recunoscut că a apelat la ajutorul unui psiholog. Aceasta a dezvăluit cea mai mare frică a sa, susținând că au existat momente în care s-a simțit „copleșită’.


Nicole Cherry a apelat la ajutorul unui psiholog. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și, în cadrul unui interviu sincer, a făcut primele declarații despre cea mai mare teamă a sa. Iată ce declarații a făcut logodnica lui Florin Rus!

Citește și: Ce operații estetice are Nicole Cherry:„Nu sunt genul de persoană care să mint’


Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă:'Mai sunt momente în care îmi este greu'

Citește și: Gabriela Duțescu, profesor de canto la Vocea României, a murit. Anunțul făcut de Paula Seling:'Nu am cum să vă spun cât de supărată sunt'

Citește și: Cum arată Minodora la 44 de ani.S-a vopsit și a slăbit spectaculos

Nicole Cherry a apelat la ajutorul unui psiholog

Artista a mărturisit că cea mai mare frică a sa este aceea de a pierde oamenii dragi. Aceasta a susținut că există momente când este copleșită de aceste stări, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog.


„Frica mea cea mai mare e să pierd oamenii dragi. Asta e cea mai mare frică! La un moment dat chiar am și urmat niște…

am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură pentru că teama asta mă copleșește câteodată’, a declarat Nicole Cherry, potrivit WOWbiz.ro.


Cântăreața își dorește un băiețel

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară anul trecut, în data de 27 noiembrie. Aceasta a mărturisit că ea și Florin Rus își mai doresc un băiețel pentru a completa portretul de familie. Cu toate acestea, artista a subliniat că acest lucru nu se va întâmpla prea curând, ci așteaptă până mai crește micuța Anastasia.

 „Clar un băiețel…să ne și iasă, dar nu acum…mai așteptăm câțiva ani’, a spus artista pe rețelele de socializare.


În luna mai a acestui an, Nicole Cherry și Florin Popa și-au creștinat fetița și au făcut cununia civilă. În cadrul celor două evenimente, cei doi au ales să le fie alături doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. În ceea ce privește petrecerea de nuntă, proaspeții logodnici au susținut că o vor organiza anul viitor.