Nicolae Botgros plânge și acum pierderea soției sale, Lidia Bejenaru. Dezvăluiri din timpul căsniciei: „Ea nu mă lăsa nici să tai pâinea”

.

Nicolae Botgros regretă profund pierderea soției sale. În 2021, Lidia Bejeneru s-a stins din viață, la vârsta de 68 de ani. Cântăreața de muzică populară fusese diagnosticată cu cancer la colon de mai multă vreme și trecuse prin trei intervenții chirurgicale. La mai bine de un an de la decesul artistei, soțul acesteia recunoaște că anul 2021 a fost cel mai cumplit din viața lui și a făcut câteva dezvăluiri din timpul căsniciei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Nicolae Botgros și Lidia Bejeneru au fost împreună timp de 50 de ani. Dirijorul nu-și poate reveni nici acum după moartea soției, mărturisind că și-a găsit refugiul în muzică. Povestea de dragoste dintre cei doi artiști nu a fost lipsită de încercări, căci, în timpul mariajului, artistul a făcut un copil cu o altă solistă, Anișoara Dabija. La un an și jumătate de când și-a pierdut partenera de viață, Nicolae Botgros face câteva declarații neașteptate din timpul căsniciei lor. Dirijorul recunoaște că Lidia Bejeneru a înțeles sacrificiile pe care le presupune viața de artist și i-a purtat întotdeauna de grijă.


Nicolae Botgros regretă profund pierderea soției sale. În urmă cu mai bine de un an, intepreta a pierdut lupta cu o boală grea. O hemoragie rezultată în urma unei operaţii de cancer de colon i-a fost fatală. Artista din Republica Moldova și-a petrecut ultimele zile din viață la spital.

Citește și: Corneliu Botgros, despre fiica pe care tatăl lui o are cu Ana Dabija: „E o realitate pe care nu pot să o neg…'


Citește și: Anișoara Dabija regretă că a avut o relație cu Nicolae Botgros, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru: „I-am greșit și-mi pare rău’

Citește și: Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti: „Din fericire, copiii…'

Citește și: „Știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin’. Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Reacția artistei


Nicolae Botgros regretă profund pierderea soției sale

Cunoscutul dirijor recunoaște că anul 2021 a fost unul dureros pentru el. În tot acest timp, Nicolae Botgros s-a dedicat muzicii, însă recunoaște că regretă pierderea soției atât de devreme. Lidia Bejerau avea 68 de ani când s-a stins din viață.

„Sigur că anul 2021 a fost mai greu. E foarte mult regret pentru că soția m-a părăsit. Atât de mult rău îmi pare… Când viețuiești cu cineva nu te gândești la lucrurile proaste.


Dumnezeu mi-a luat-o așa repede că îmi pare foarte rău. Mă tot gândesc că s-a petrecut asta. Nu am ce face’, a declarat Nicolae Botgros în exclusivitate pentru FANATIK.

„Ea nu mă lăsa nici să tai pâinea’


Nicolae Botgros a făcut câteva declarații despre anii de căsnicie cu Lidia Bejenaru. Acesta a recunoscut că soția sa se ocupa de treburile casnice și prelua majoritatea responsabilităților, în timpul în care dirijorul se afla în turnee. Deși pierderea soției îi provoacă multă suferință, artistul este mândru că nepoții îi calcă pe urmă și speră ca fiica acestuia să devină o cunoscută pianistă.

„Ea nu mă lăsa nici să tai pâinea sau să bat cuie. Înțelegea foarte bine viața mea de artist. (…) Toți copiii mei sunt pasionați de muzică, și nu doar ei, Cristi (n.r.: nepotul) e generația a 4-a, Cornel este generația a 3-a… Cât despre fetița mea, sper ca și Nicoleta să facă muzică dacă își va dori. Nu vreau să o fac eu mare muziciană, dar mi-ar plăcea să fie pianistă, poate îi va plăcea și vioara…’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook