Nicolae Botgros, clipe sfâșietoare la un an de la moartea soției: "Sufletul nu va uita"

.

Nicolae Botgros trece prin clipe sfâșietoare la un an de la moartea soției sale. În 50 de ani de căsnicie au fost și momente grele, dar și unele foarte fericite, spune Nicolae Botgros și îi este greu și acum să trăiască fără femeia care i-a fost partener de drum mare parte din viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Pe 26 iulie s-a împlinit un an de când partenera artistului, cântăreața de muzică populară, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață. Maestrul Nicolae Botgros a transmis un mesaj plin de durere și suferință, în care își amintește de momentul în care a aflat vestea.

Nicolae Botgros, mesaj la un an de la moartea soției sale

Lidia Bejenaru  s-a stins din viață anul trecut, pe 26 iulie, din cauza unei boli cumplite. Moartea artistei i-a șocat pe cei apropiați, dar mai ales pe soțul acesteia, Nicolae Botgros. Celebrul dirijor nu și-a putut reveni nici acum, după tragedia care s-a abătut asupra familiei sale.


A trecut un an fără Liduța. Nici nu știu cum să numesc această zi, 26 iulie 2021, ora dimineții 6-15 minute, când m-a telefonat de la spitalul unde a fost internată soția mea Lidia și mi-au dat vestea că Liduța ne-a părăsit pentru totdeauna.

Nu mi-aș dori să simtă cineva această mare durere, pierdere imensă, omenească. Un lucru este cert: că cei 50 de ani de căsnicie au fost și fericiți.

Am trecut cu Liduța prin mari triumfuri. Știu și primesc acel sfat: Fii tare, vremea tratează și mergem înainte. Daaa, știu foarte bine, dar sufletul nu va uita și suferă enorm de mult.


Dumnezeu să o odihnească în dreapta lui și noi, care am apreciat-o, să-i purtăm cu mare demnitate amintirea. Cu mare drag de scumpa noastră Liduța, Nicolae, Cristi, Cornel și Angela’, a scris Nicolae Botgros, pe Facebook.

Citește și: Elena Chiriac și Augustin Viziru au rupt legătura după Ferma, deși s-au înțeles să împartă premiul:„Simt că am pierdut un prieten. E dureros când… / EXCLUSIV


Citește și: Iulia Vântur a împlinit 42 de ani. Cum și cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere:„Fericirea este pe cale să vină în viața ta

Citește și: Soția lui Mircea Radu a fost lovită de un taxi, pe trecerea de pietoni.Cum se simte acum, după ce a ajuns la spital: „Recuperarea mea…’

Soția lui Nicolae Botgros a murit la 68 de ani

Interpreta de muzică populară Lidia Bejenaru Botgros, soția lui Nicolae Botgros, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani.

„Lidia Bejenaru Botgros s-a retras în culisele veșniciei. Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia Bejenaru-Botgros, solistă de o viață a Orchestrei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii’ și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ. S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani.


Solistă în prima formulă a orchestrei ,,Lăutarii’, Lidia Bejenaru-Botgros a urcat cu răbdare, dar, în primul rând, cu dragoste și pasiune spre culmile înalte ale artei populare. Și-a adunat un vast și variat repertoriu de cântece populare, prin care și-a exprimat întreaga gamă de sentimente, viața ei – cu bucurii și tristeți, în care s-au regăsit admiratorii ei.


Va fi simțită lipsa Lidiei Bejenaru-Botgros din spectacolele orchestrei ,,Lăutarii’, în general, din scena muzicii populare, ea fiind o prezență deosebită. Drum lin spre ceruri, dragă doamnă Lidia Bejenaru-Botgros’, scria Andrei Locoman pe contul său de Facebook, aducându-i un omagiu interpretei.