Nicola, despre viața amoroasă, la 15 ani de la divorțul de Mihai Alexandru: „Există destui bărbați care nu m-au dezamăgit”

 Ifrim Georgiana
.

Nicola, dezvăluiri despre viața amoroasă, la 15 ani de la divorțul de Mihai Alexandru. Solista și celebrul compozitor au format un cuplu timp de 15 ani și au împreună doi copii, pe Maria și Jonathan. În anul 2007, cei doi au decis să divorțeze, însă au rămas în relații bune și continuă să-și scrie cu ocazia aniversărilor sau a sărbătorilor. Recent, Nicola a făcut o declarație despre viața ei personală, recunoscând că nu îi face plăcere să vorbească despre capitolele încheiate. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicola, despre viața amoroasă, la 15 ani de la divorțul de Mihai Alexandru. În urmă cu 15 ani, Nicola și Mihai Alexandru au divorțat. La câțiva ani de la separare, compozitorul și-a refăcut viața alături de Alina Miola, cea care urmează să-i devină soție. În mai multe rânduri, cei doi au fost nevoiți să amâne căsătoria, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. După despărțirea de fostul soț, Nicoleta Alexandru nu a fost văzută în compania unui alt bărbat. De-a lungul timpului, aceasta a preferat să păstreze discreția cu privire la viața personală, însă, recent, a făcut o declarație neașteptată.

n9-1n9-1

În cadrul aceluiași interviu, solista a făcut o serie de declarații și despre activitatea ei profesională. Aceasta a mărturisit că traversează o „perioadă frumoasă' și că lucrează la mai multe proiecte muzicale. Se pare că ultima lună a anului este una încărcată și plină de noutăți pentru artistă.

Citește și: Nicola și Mihai Alexandru continuă să-și trimită mesaje, la 17 ani de la divorț:„Am rămas în relații bune, avem…'

Citește și: În ce relații au rămas Nicola și Mihai Alexandru la 17 ani de la divorț:Când este de vorbit despre copii…' / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân:'M-am operat, iar biopsia a infirmat temerile'

Citește și: Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi:'Dacă găsește puterea să mă ierte, sunt aici, la picioarele ei'

Nicola, despre viața amoroasă, la 15 ani de la divorțul de Mihai Alexandru

Într-un interviu recent, artista a susținut că a lăsat în urmă dezamăgirile și se concentrează pe aspectele frumoase ale vieții. Discretă din fire, Nicola nu a vorbit despre relația cu Mihai Alexandru, mărturisind doar că nu-și dorește să răscolească „poveștile trecute'.

„Există pe lume destui bărbați care nu m-au dezamăgit. Și nu e vorba doar despre Moș Nicolae sau Moș Crăciun! Sau de cei doi băieți ai mei, care nici ei nu m-au dezamăgit vreodată! Ceea ce a fost, s-a dus! Au trecut anii, mai bine de 15! Nu are niciun sens să răscolim poveștile urâte și trecute!

Am decis să mă concentrez doar pe lucrurile frumoase, pe partea vieții care adună oamenii, nu-i separă!', a susținut solista, potrivit playtech.ro.

„E o perioadă aparte a vieții mele'

Nicola traversează o perioadă prosperă din punct de vedere profesional. După relaxarea măsurilor impuse de pandemie, aceasta s-a întors pe scenă și se pregătește să lanseze o nouă melodie.

„E o perioadă aparte a vieții mele, ceea ce mi se întâmplă de câtva timp. În primul rând, am început să lucrez iar la noi piese. După cei doi ani de pandemie, cei în care artiștii au stat mai mult pe bară, ne-am întors la ce știm noi să facem cel mai bine. Pe scurt, am revenit la viață! De aceea pot spune că sunt într-o perioadă frumoasă a vieții mele, mai ales că voi prezenta foarte curând publicului o nouă piesă muzicală. Una diferită de genul cu care vă obișnuisem până acum, dar catchy, ca s-o numesc așa!', a adăugat Nicola, potrivit sursei citate.

„Am noi contracte de onorat'

Solista a descris sentimentele care au încercat-o atunci când a urcat iar pe scenă. În perioada sărbătorilor, aceasta va susține mai multe concerte și este nerăbdătoare să-și reîntâlnească fanii.

„O iau pas cu pas. Mă bucur de viață. Spre exemplu, am cântat chiar de 1 Decembrie la Slatina. A fost o senzație aparte să cânt iar melodia 'Iarna sau Milioane', iar din cer să cadă fulgi de zăpadă. M-am simțit iar copil. Iar de Crăciun și de Anul Nou am noi contracte de onorat. Sunt la noi în țară, în aer liber, dar sunt pe placul meu! În primul rând fiindcă îmi reîntâlnesc fanii, cei care mi-au lipsit atât de mult!', ne-a mai spus cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton