Nicki Minaj - Topless pe Instagram

 Ion Bianca
.

Nicki Minaj este foarte „creativă' în ultima vreme. Aceasta a postat  ieri, pe contul oficial de Instagram fotografii topless. Artista nu este la prima postare de acest gen, însă de fiecare dată reușește să surprindă. 

 

 

 

Pe numele său real Onika Tanya Maraj, artista vrea să surprindă la fiecare postare ori apariție. Ultima fotografie o surprinde pe cântăreață într-un pat imens, pozând topless și având ca accesorii o pereche de ochelari roșii, supradimensionați.

 

Fotografia a fost însoțită de o descriere, care pare a fi o glumă venită din partea acesteia : „Când ești o stripperiță dar te gândești serios să renunți la acest joc.'

Artista nu este la prima postare de acest gen, acum câteva zile aceasta a mai postat fotografii îmbrăcată într-un body burgundy de latex, însă fanii nu sunt deloc deranjați de asemenea postări numind-o pe Nicki „the queen'.

 

 

Rapperița a lucrat în ultima vreme la noi single-uri alături de Drake. Nu se știe dacă aceștia vor forma un cuplu însă cert este că Drake a încheiat povestea de dragoste pe care o avea cu Jennifer Lopez.

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

 

 

 

Citește și:

 

O piesă de pe coloana sonoră a filmului 'Fifty Shades Darker' este compusă de doi români

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton